Amenajari Interioare Decor LifeStyle

Alături de Exotique traiești „Happy December”

Nevoia de căldură și de frumos se accentuează în această perioadă a anului, când cu toții ne dorim ca propria casă sau birou să devină și mai îmbietoare și mai caldă. Este perioada când scoatem în evidență decorațiunile, care ne amintesc de frumoasele sărbători din trecut și ne dorim mereu o aură fresh care să pună într-o lumină de sărbătoare decorul.

Exotique România s-a gândit la toți cei care vor să își pună creativitatea în practică, fie acasă sau la biroul unde lucrează și a lansat o inedită campanie denumită „Happy December”. În această campanie sunt incluse mai multe categorii de produse, cu reduceri de la 20% la 60%. Astfel, cei aflați în căutare de noutăți și de piese autentice să poată alege obiectele dorite și să facă diverse combinații insolite, care să fie în armonie cu bugetul propus.

Reducerile la scaune, la corpuri de iluminat, la decorațiuni sau la cadouri de sezon sunt o oportunitate de neratat, căci în portofoliul Exotique se regăsesc piese din materiale nobile, lucrate manual, care spun povești unice și de aceea cei care mizează pe originalitate și pe un standard estetic și funcțional fără compromis au acum de unde alege și, în plus, bugetul pentru proiectul de amenajare sau de decorare nu va fi afectat.

Campania de sales se desfășoară toată luna decembrie, atât în magazinul Exotique, aflat pe Splaiul Unirii nr. 96, cât și pe site: www.exotique.ro.

????????????????????????????????????

 

Articole similare

Sony prezinta noile reportofoane colorate cu memorie flash si player MP3

Adina Meyers

MOBILA EXPO a expus tendințele unei industrii care se reinventează de la an la an

Adina Meyers

Loft pentru un burlac din Istanbul

Adina Meyers