Amenajari Interioare Decor LifeStyle

Alături de Exotique traiești „Happy December”

Nevoia de căldură și de frumos se accentuează în această perioadă a anului, când cu toții ne dorim ca propria casă sau birou să devină și mai îmbietoare și mai caldă. Este perioada când scoatem în evidență decorațiunile, care ne amintesc de frumoasele sărbători din trecut și ne dorim mereu o aură fresh care să pună într-o lumină de sărbătoare decorul.

Exotique România s-a gândit la toți cei care vor să își pună creativitatea în practică, fie acasă sau la biroul unde lucrează și a lansat o inedită campanie denumită „Happy December”. În această campanie sunt incluse mai multe categorii de produse, cu reduceri de la 20% la 60%. Astfel, cei aflați în căutare de noutăți și de piese autentice să poată alege obiectele dorite și să facă diverse combinații insolite, care să fie în armonie cu bugetul propus.

Reducerile la scaune, la corpuri de iluminat, la decorațiuni sau la cadouri de sezon sunt o oportunitate de neratat, căci în portofoliul Exotique se regăsesc piese din materiale nobile, lucrate manual, care spun povești unice și de aceea cei care mizează pe originalitate și pe un standard estetic și funcțional fără compromis au acum de unde alege și, în plus, bugetul pentru proiectul de amenajare sau de decorare nu va fi afectat.

Campania de sales se desfășoară toată luna decembrie, atât în magazinul Exotique, aflat pe Splaiul Unirii nr. 96, cât și pe site: www.exotique.ro.

????????????????????????????????????

 

Related posts

„Gala Extraordinară a Operetei Românești”

Adina Meyers

Alexandra Stan incepe turneul “MAMI” pe trei continente timp de doua saptamani

Adina Meyers

Ergorapido de la Electrolux – curatenia desavarsita intalneste designul sofisticat

Adina Meyers