Amenajari Interioare

Ai nevoie de un frigider nou?

Locuiești într-un apartament cu chirie, ești adesea plecat de acasă, gătitul este un hobby, iar masa o iei frecvent în oraș. În aceste condiții nu are rost să investești într-o combină frigorifică, ci mai degrabă într-un frigider mic sau mini-bar care ocupă puțin spațiu și în care poți depozita alimentele strict necesare.

În cazul în care familia ta este formată din două persoane, orientează-te spre un frigider cu o capacitate de 250 l. Dacă mai ai și unul sau doi copii, alege un frigider cu o capacitate între 300 l – 450 l.

Te atrag tehnologiile avansate și bugetul îți permite să achiziționezi lucruri sofisticate? Atunci acceptă provocarea de a căuta o combină frigorifică dotată cu televizor incorporat și funcții speciale, cum ar fi cu sistem de filtrare și răcire a apei.

Stilul de viață. Pentru cei care consumă mâncare congelată sau semipreparată, este mai utilă o combină frigorifică. În schimb, dacă regimul alimentar este constituit mai mult din fructe și legume proaspete, atunci este suficient un frigider mai mare, care conține și congelator. În cazul în care ai o familie numeroasă și păstrezi cantități mari de carne, achiziționează și un congelator.

Bugetul este un factor decisiv. Cu cât o combină frigorifică deține mai multe funcții speciale (de exemplu, funcția Eco sau Holiday), cu atât este mai scumpă. Însă, pe de altă parte, un produs cu preț ridicat este mai eficient pe termen lung din punctul de vedere al consumului de energie electrică.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

Related posts

HORNBACH propune patru noi stiluri de amenajare speciale pentru o stare de bine în locuință

Adina Meyers

Povestea unui apartament de 38 mp

Adina Meyers

Komandor – mai simplu, mai odihnitor

Adina Meyers