Modelele cit mai variate servesc si satisfac necesitatile tinerei generatii, dar si pe cele ale virstei a doua si a treia, oferind stiluri de la cele clasice pina la cele indraznete si inovatoare. De exemplu, la cumpararea unei canapele, consumatorul poate alege nivelul de asezare si adincime, tapiteria, precum si materialul din care este realizata (lemn, material plastic, metal etc), marimea, culoarea, daca este extensibila etc, astfel incit sa fie adaptata perfect nevoilor sale.

Multe din modelele noi de canapele ofera posibilitati multiple de relaxare si configurare, de aceea suprafata de sedere este din ce in ce mai mare iar spatarul mai inalt. Pentru alegerea unei canapele este necesar de stiut ca sunt considerate a fi depasite modelele de canapele mici care nu ofera optiuni diverse (de ex. extensibilitate, ajustarea inaltimii etc), in timp ce in tendinte ramine mobilierul tapitat multifunctional, cel mobil, mobilierul maro inchis, husele albe pentru mobilierul tapitat iar ca noutati pentru 2009 mobilierul ecologic si canapelele individuale in combinatie cu mobilierul tapitat.

 

Related posts

Amenajare contemporană cu accente în stil rustic

Adina Meyers

Cele patru caracteristici principale care pot face diferenta dintre un televizor LED bun si unul mediocru

Adina Meyers

Garsoniera de 35 de mp: amenajare moderna si practica

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe