Amenajare bucatarie Practic

Acvariu integrat in insula de bucatarie

Pentru cei care doresc sa isi anime locuinta cu animale de companie care sa nu le rapeasca prea mult timp cu activitatile de mentenanta, sunt recomandate acvariile decorative. Un plus al prezentei unui acvariu intr-un spatiu este faptul ca ne ajuta sa scapam de stres, inducandu-ne o stare de relaxare. 

Un loc mai putin intalnit, dar spectaculos totodata, unde poti instala un acvariu in casa ta, este insula de bucatarie. O bucatarie generoasa din punct de vedere al spatiului, iti va permite sa alegi un model cu insula, care poate fi personalizat cu un acvariu ornamental marin sau unul cu apa dulce. Spatiile pentru depozitare sunt optionale pe unele dintre lateralele acvariului, dar blatul mobil este obligatoriu. Acesta poate fi actionat manual sau electric si va permite accesul la acvariu. 

Pentru un impact vizual unic, se recomanda acvariile ornamentale marine, in interiorul carora se recreeaza mediul subacvatic cu ajutorul coralilor si speciilor de pesti viu colorati, puse in valoare de o lampa cu lumina speciala. Firmele care se ocupa cu realizarea de acvarii pe comanda, se vor ocupa de intregul proces in ceea ce priveste montajul, decoratul si automatizarea unui acvariu ornamental, creand in locuita ta atmosfera pe care tu o doresti.

Articol scris de Flavia Lorena Irimescu – decorator interioare, telefon: 0747.666.473

Sursă foto: http://www.pinterest.com

 

Articole similare

Prețurile apartamentelor în iulie 2020: scăderi moderate în marile orașe

Adina Meyers

Cerere in casatorie

Oana Voicu

Ponturi pentru amenajarea si decorarea camerelor pentru copii

Adina Meyers