Proiecte si randari

Proiect de casă în linii moderne

Proiectul îşi propune să realizeze o locuinţă care să implice costuri mici şi să ofere un confort sporit, ideală pentru o familie compusă din patru membri.

Arhitectura în stil contemporan cu accente moderne, reprezentate de placările din lemn, jocurile discrete de volume, pergola peste terasă şi jardinierele cu flori fac ca acest proiect să se preteze cerinţelor unei mari categorii de beneficiari.

Structura în cadre a locuinţei permite flexibilitatea spaţiului. Pereţii exteriori realizaţi din cărămidă GVP de 25 cm şi placaţi cu polistiren expandat de 10 cm asigură o izolare excelentă şi reduc costurile de întreţinere pentru încălzirea şi răcirea imobilului.

Şarpanta termoizolată cu vată minerală de 15 cm este acoperită cu tablă de tip ţiglă maro. Culoarea şarpantei, cele două nuanţe de lemn, tencuiala decorativă de culoare bej şi terasele finisate cu travertin întregesc accentul modern al construcţiei.

Material realizat cu sprijinul arhitectului Ioana Oncea, SC Cubicular Design Studio, http://ioanaoncea.wix.com/cubiculards

http://ioanaoncea.wix.com/cubiculards

Related posts

Proiect de casă modernă cu etaj

Adina Meyers

Proiect de casă mică: 133.9 mp suprafața construită

Oana Voicu

Proiect de casa: Parter + 1 E

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe