LifeStyle

A treia generatie Electrolux Ergorapido®: design desavarsit si eficienta maxima

Cu fiecare noua generatie lansata, Ergorapido® duce designul si eficienta la un nou nivel; astfel, Ergorapido® a devenit de-a lungul timpului cel mai apreciat aspirator fara fir din Europa. Cea de-a treia generatie este compusa din 10 modele Ergorapido® diferentiate prin functionalitati si culoare.

Ergorapido 2in1® este un aspirator multifunctional portabil, fara fir, cu o alimentare pe baza de acumulatori, destinat curateniei instant. Noile modele au o putere de aspirare cu 20% mai mare decat cele anterioare, un filtru cu 50% mai performant si mai rezistent, un design premium si sofisticat si capacitatea de self-standing.

Modelele Ergorapido® din noua generatie au o manevrabilitate de 180° a periei, roti mari pentru miscarea cu usurinta, precum si o turbo-perie cu performante sporite care asigura o aspirare eficienta a covoarelor. Aceste caracteristici, alaturi de LED-urile amplasate in partea din fata a periei, iti vor asigura o curatenie eficienta si rapida, indiferent de suprafata aspirata.

Cu ajutorul Ergorapido® vei putea curata orice tip de suprafata, fara grija zgarierii ei, deoarece tehnologia BrushRollClean™ asigura atat o putere de aspirare marita, cat si o protectie maxima a parchetului, a gresiei si a altor suprafete sensibile. De asemenea, printr-o simpla apasare a pedalei din partea superioara a duzei, peria se curata singura si toate resturile prinse de ea vor fi aspirate in recipientul pentru praf. Astfel, vei scapa de neplacutul proces de curatare manuala a periei aspiratorului.

Ergorapido® este dotat cu un sistem patentat de golire, care face procesul de descarcare si de igienizare usor si rapid. De asemenea, pentru o eficienta sporita, Ergorapido® foloseste un sistem ciclonic de aspirare si vine dotat cu o perie turbo si o duza ingusta. Mai mult decat atat, vei putea alege dintre cele doua viteze de aspirare, in functie de tipul suprafetei pe care vrei sa o cureti, iar, in cazul in care vei dori sa aspiri inclusiv masa din bucatarie, printr-un simplu gest vei putea detasa unitatea pentru mana. Toate accesoriile aspiratorului pot fi depozitate cu usurinta pe suportul de incarcare, care il sustine intr-o pozitie independenta, verticala, oriunde l-ai pune.

O alta noutate cu care vine noua generatie Ergorapido® este paleta ampla de culori, care o transforma intr-o adevarata declaratie de stil, completand perfect aspectul modern, sofisticat si liniile curbe ale aspiratoarelor. Astfel, in functie de designul locuintei tale, vei putea alege una dintre urmatoarele culori: rosu, negru, alb, mov, ciocolatiu, albastru metalizat, gri metalizat si multe altele.

In plus, vei putea opta pentru unul dintre 3 modele cu putere de 12V, 3 modele de 14,4 V sau 4 modele cu autonomie si putere marite, de 18 V si baterie cu litium.

Adauga un plus de stil locuintei tale cu Ergorapido® de la Electrolux! Mai multe detalii despre noua generatie Ergorapido® sunt disponibile pe site-ul oficial www.electrolux.ro.

 

Related posts

Calmează și repară pielea iritată cu produsele A-Derma

Adina Meyers

Campania de vară LONCOLOR: 1000 de premii instant și marele premiu, o mașină Suzuki Vitara

Adina Meyers

Desert de weekend: tarta cu mere si coniac

Adina Meyers