LifeStyle

A aparut Revista CAMINUL, editia de vara

Avand aceeasi tematica, axata in primul rand pe design, interioare, arta si lifestyle, editia de primavara a revistei Caminul consacreaza un spatiu considerabil tendintelor care s-au conturat deja pentru aceasta perioada.

Sunt trecute astfel in evidenta in primul rand tendintele privind mobilierul rezultate de la cele mai importante targuri, si anume Salonul International de Mobila de la Milano precum si imm de la Koln. Nu mai putin importante sunt si tendintele care sunt de mare actualitate pentru sezonul de vara, si anume, cele care vor guverna amenajarile si ambientarea gradinilor, curtilor si teraselor (Spoga+Gafa), utilizarea placilor ceramice, in special in amenajarea bailor, bucatariilor, teraselor, piscinelor (Cevisama, ISH). Nu mai putin importante sunt si asteptarile legate de cel mai important targ de bunuri de larg consum din a doua jumatate a anului (Tendence), private inclusiv prin prisma accesoriilor lifestyle (ceasuri, bijuterii, etc.), precum si prin cea ecologica, mai cu seama ca in cadrul acestui eveniment se desfasoara in paralel si targul Ecostyle. O tema se cere a fi subliniata in mod special, si anume cea legata de o tendinta care se face simtita tot mai pregnant in alegerea solutiilor arhitecturale si de interior: casele panoramice cu deschideri foarte largi. Tot legat de case, si anume de frumoasele vile, conace si resedinte de lux, revista Caminul inaugureaza o noua rubrica, Heritage, cu Casa Assan iar tot la case se prezinta un apartament in care clasicul reprezinta o propunere irezistibila. Printre articolele care merita o atentie sporita se numara: Decoruri artistice din faianta pictata, Dizainar – concept store de idei cu staif, Turismul in Grecia, inspiratie unica pentru casa, Setting cu personalitate de la Quadra, Design, arta si inspiratie din natura – decoratiuni semnate de Irina Neacsu.

Aceleasi repere si inspiratie ofera si proiectele selectate in cadrul sectiunii BEST OF, dintre care atrage atentia prin viziunea artistica cel prezentat in cadrul concursului: WHO GENEVA HEADQUARTERS BUILDING EXTENSION de catre arhitectii Razvan Barsan si Dana Ioana Tudor.

Iubitorii de arta si frumos vor fi in mod sigur atrasi de prezentarea „casei umbrelor“ din Xanthi, de lucrarile in mozaic realizate de Marko Ivan Rupnic la Complexul Monahal de la Snagov, dar si de prezentarea post eveniment a expozitiei Art Safari. Nu lipseste tematica de lifestyle, in care se remarca evenimentul fashion de lansare a colectiei Duplicity, realizata de Alexandra Calafeteanu, precum si gentile semnate de Oana Vasiloiu.

Revista Caminul se poate gasi in reteaua de distributie a presei Inmedio, la mall-uri, in benzinarii si la chioscuri.

 

Related posts

Patru manifestări cunoscute publicului au încheiat primul semestru expozițional 2019 al ROMEXPO

Adina Meyers

Mobila Expo: targ de mobila, in martie, la Romexpo

Adina Meyers

Sika Romania a sustinut renovarea centrului „Un Pas Spre Viitor” din Brasov cu donatii de peste 40.000 euro

Adina Meyers