V-ați mutat în casă nouă și vreți să vă aranjați primul vostru cămin împreună? Tocmai ați terminat de renovat apartamentul și planificați amenajarea locuinței, ca să-i dați un refresh stilistic? Iată care sunt cele mai importante aspecte pe care să le luați în considerare, pentru un design interior de efect și o funcționalitate optimă a tuturor încăperilor.

Stabiliți împreună etapele necesare pentru amenajarea casei

Este foarte important să te consulți cu partenerul sau partenera, ca să planificați împreună etapele necesare pentru amenajarea locuinței. Renovarea camerelor, înlocuirea unor elemente constructive precum uși, ferestre, feronerie necesită timp și trebuie stabilite perioadele optime pentru lucrări de exterior.

Armonizați-vă agendele și organizați weekenduri de lucru, perioade libere la muncă sau chiar zile de vacanță pe care să le rezervați în același timp, ca să fiți eficienți și să terminați rapid cu șantierul de acasă. Cereți sfaturi și recomandări de la specialiști în construcții și amenajări interioare, ca să evaluați realist resursele de timp și resursele financiare de care aveți nevoie.

Decideți care sunt achizițiile importante pentru amenajarea locuinței

Realizați o listă cu lucrurile pe care vreți să le schimbați în casă și cu obiectele pe care doriți să le achiziționați, ca să vă bucurați de mai mult confort și de un ambient plăcut. Notați-le pe categorii, ca să știți exact ce este urgent și important, respectiv ce se încadrează la categoria cumpărături care mai pot aștepta.

Pe baza planificării etapelor de amenajare a locuinței, alcătuiți un necesar de materiale de construcții, articole de curățenie, piese de mobilier și decorațiuni, obiecte de uz casnic, electronice și electrocasnice.

Alegeți împreună cele mai avantajoase modalități de plată pentru amenajarea casei

Optați împreună pentru modalități de plată eficiente, care să vă permite amenajarea casei fără să epuizați bugetul familiei. De exemplu, poți cumpăra mobilă în rate fără dobândă* dacă ai cardul de cumpărături potrivit, iar partenerul sau partenera poate să-și ia de asemenea un card de cumpărături, ca să achiziționeze in ratealte articole de care aveți nevoie pentru locuință.

În rețeaua de magazine partenere, ca posesori de CardAvantaj găsiți o gamă largă de produse și servicii, de la electronice și electrocasnice, IT&C, decorațiuni, mobilă, pînă la servicii de închirieri și reparații, utilități și consultanță imobiliară.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Related posts

5 lucruri folositoare de care nu știai că ai nevoie în gospodărie

Adina Meyers

Inovație unică în lume! Bio-etichetă antimicrobiană dezvoltată în România

Adina Meyers

5 scule electrice si unelte care nu trebuie sa lipseasca din casa

Adina Meyers