LifeStyle

Bricostore lanseaza catalogul de amenajari exterioare 2010

Din 24 martie, Bricostore lanseaza catalogul Amenajari Exterioare 2010, care va fi valabil pana la sfarsitul lunii iunie si disponibil gratuit in toate magazinele Bricostore.

180 de pagini cu sfaturi, idei, dar si produse recomandate pentru a crea si organiza spatiul verde de langa casa, isi asteapta cititorii.  

Inovatia catalogului consta in prezentarea ideilor de amenajare, in functie de dimensiunile si spatiul alocat. S, M, L sau XL, au fost denumite gradinile cu dimensiuni cuprinse intre  50 si1000 mp.

Cei pasionati vor gasi informatii, sfaturi si idei noi, exemple de amenajari prezentate pe stiluri: clasic, contemporan, zen sau multicolor. Solutii tehnice potrivite fiecarui anotimp si tip de gradina.

De asemenea, expertii Bricostore au pregatit o selectie de plante de interior si recomandari pentru pozitionarea lor corecta in casa, plante potrivite salii de baie, bucatariei sau dormitorului.

Si pentru ca Bricostore crede si sustine o planeta curata, in cadrul programului Doneaza Oxigen, oricine va returna catalogul in luna iulie la oricare magazin Bricostore, va primi un cadou special.

Bricostore – Totul pentru casa si gradina.

Related posts

Ati mancat o salata astazi?

Adina Meyers

Incepe Editia a XI-a a Festivalului Intercultural ProEtnica 2013.

Adina Meyers

Solutii durabile si inovatoare

Adina Meyers