LifeStyle Retete

Ardei umpluți cu ciuperci și dovlecel – un preparat ușor

Dacă ești în căutarea unei rețete pe bază de legume care să se prepare foarte ușor, atunci propunerea noastră s-ar putea să fie pe placul tău. Este vorba de un preparat sănătos cu un ingredient deosebit – ghimbirul.

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

3 ardei grași;

1 dovlecel mic;

200 g de ciuperci;

3 – 4 feliuțe de ghimbir;

3 linguri de ulei de măsline;

pătrunjel;

sare și piper.

Așa cum am scris la începutul articolului, modul de preparare nu este complicat. Se călesc legumele – dovlecelul tăiat cubulețe, ceapa, ciupercile și ghimbirul, iar apoi tot amestecul rezultat se folosește pentru umplerea ardeilor care în prealabil au fost codimentați. Se așază ardeii într-o tavă, se toarnă puțin ulei de măsline deasupra și se dau la cuptor. După ce sunt gata se presară pătrunjel tocat deasupra lor și…gata. poftă bună!

Sursă rețetă: Meniuri și rețete de post, Mihaela Enache, Editura Orizonturi, București, 2016

Sursă foto: www.pinterest.com

 

Related posts

Premieră în lumea muzeală din Europa: Muzeul Antipa, primul beneficiar al uneia dintre cele mai inovatoare tehnologii japoneze anticutremur

Adina Meyers

Cum să menții prospețimea alimentelor mai mult timp

Adina Meyers

Ce au renovat cel mai mult romanii in locuinta: baile si living-urile

Adina Meyers