Home

Am mers pe mana „PeFoc” si nu m-am ars

Asta iarna am prospectat majoritatea firmelor de seminee de pe piata romaneasca, timp de 3 saptamani, cu dorinta de a cumpara sau construi un semineu care sa-mi incalzeasca intreaga locuinta, dar si starea de spirit. Am gasit niste recomandari de nume care promiteau ca fac treaba buna, construiesc in cel mai scurt timp si mai mult, au cele mai calitative produse. Am luat cateva numere de telefon si adrese de e-mail si am inceput sa ii contactez – ba chiar la una din firmele cu sediu in zona mea am fost in showroom pentru informatii suplimentare.

„Bineinteles, cum primim avansul, ne apucam de lucrare”, „din cauza cererii mari in perioada aceasta, constructia va dura mai mult, insa, pana la sarbatori, speram ca lucrarea va fi gata” sau  ,,transportul nu este suportat de noi"'. Sa vezi si sa nu crezi! Cele mai apreciate firme din zona semineelor isi fac treaba cu jumatati de masura. Date fiind raspunsurile, mi-am luat gandul de la firme de renume, mergand pe principiul ,,las'ca ma descurc eu". Asa ca am inceput sa fac niste cautari in stil tipic romanesc – cautarea unui meserias. Dar unul bun, domnule, nu oricum! Si cum merge vorba-n targ, am primit niste recomandari de la prieteni. Unul e mai priceput, dar e deja prea ocupat, altul a facut doua seminee ieftine, din care unul a inceput sa faca niste probleme, iar ultima speranta, de care toti au fost multumiti, tocmai a plecat sa lucreze in afara.

Intamplator sau nu, insa, am auzit de PeFoc.ro, o firma de seminee moderne din Sibiu. Am intrat pe site-ul lor si la prima vedere totul parea ok. Surpriza este ca si la a doua si la a treia vedere totul a fost peste asteptarile mele! Seriosi, profesionisti si cu produse variate pe stoc, plata ramburs si mai dau si garantie 5 ani la focare. Mai mult, gandul ca va trebui sa ma ocup personal de transportul din Sibiu in Bucuresti nu a mai fost o problema – firma asta livreaza gratuit in orice oras al tarii! Livreaza produsul insotit de o echipa de tehnicieni care vin exact la fata locului pentru montarea semineului exact dupa placul clientului.

Acum, dupa 3 luni de cand am semineul in propria mea locuinta, pot spune cu toata increderea ca sunt uimitoare semineele astea! In primul rand arata mult mai spectaculos decat o soba pe lemne, in al doilea rand sunt din materiale de calitate si sunt construite cu mare tact, dar cel mai important este ca dau randament si confera o caldura constanta. 

Uite, poti vedea si afla mai multe de pe site-ul lor www.pefoc.ro. Eu sunt mai mult decat multumita de ei,  sper sa-ti fie de folos toate informatiile astea!

            

Related posts

The tractor house turned into a restaurant

Adina Meyers

Uși garaj secționale automate puse la dispoziție de un producător cunoscut, Smilo Holding

Adina Meyers

Cum protejezi parchetul din lemn masiv

Adina Meyers