Locuiesti intr-un apartament mic si fiecare incapere ti se pare a fi prea mica pentru a o amenaja asa cum doresti?

Intr-un astfel de apartament, trebuie sa acorzi multa atentie la cum amenajezi fiecare camera astfel incat sa te bucuri de mai mult spatiu si confort impreuna cu familia ta. Printre solutiile smart de organizare si de amenajare pentru apartementele mici, regasim si varianta de usi glisante de interior.

Confectionate fie din lemn sau sticla securizata, simple sau duble, in functie de stilul preferat si de decorul casei, usile glisante sau culisante ajuta la crearea unui spatiu cochet, modern, bine organizat si care delimiteaza subtil orice spatiu. In plus, acestea contribuie la utilizarea maxima a fiecarui metru patrat din locuinta ta.

Fie ca doresti sa renovezi, sa reamenajezi sau sa construiesti, ai posibilitatea de a monta usor sistemele de usi glisante in casa ta. Indiferent de tipul de perete existent, din zidarie sau din gips-carton, poti alege usi culisante incastrate sau aparente. Este bine de stiut ca montajul pentru usile glisante aparente se realizeaza foarte usor, chiar si fara ajutorul mesterilor, intrucat sistemul de glisare se monteaza la vedere, deasupra usii.

Si totusi, de ce specialistii recomanda usile glisante pentru amenajarea spatiilor mici? Avantajele unei usi glisante de interior sunt mai mult decat evidente in cazul unui spatiu mic si ingust, si anume:

1. Organizezi foarte bine locuinta folosind usi culisante

Probabil cel mai important aspect oferit de usile glisante este faptul ca poti sa organizezi spatiul din spatele usilor, fara a mai ramane spatiu neutilizat intrucat usa se culiseaza in perete. In plus, poti alege usa glisanta simpla sau dubla pentru orice deschidere ai nevoie, astfel ca o usa glisanta poate fi folosita si ca perete despartitor, in general, pentru a separa bucataria de living.

2. Economiseti pana la 15% din spatiul unei camere

Comparativ cu o usa clasica in balamale care are inconveniente precum deschidere redusa si acces limitat, spatii inguste si imposibil de utilizat, principalul avantaj al sistemelor de usi culisante este reprezentat de raza mica de deschidere, astfel spatiul existent este utilizat la maxim. Spatiul recuperat il poti folosi pentru a-l amenaja asa cum iti doresti, astfel vei avea bucatarii mai incapatoare si frumos aranjate.

3. Oferi luminiozitate si impresia de apartament mai mare

Pe langa proprietatile ergonomice, o usa glisanta din sticla este varianta ideala de a decora si separa livingul de bucatarie sau livingul de balcon. In plus, camera va fi mai luminata si va parea mult mai mare decat este in realitate. Modelele de usi culisante din sticla disponibile la eMenatwork sunt de a dreptul impresionante. In functie de personalitatea casei tale, poti sa alegi o usa din sticla simpla sau cu vitralii sau poti sa comanzi modelul care doresti sa apara pe sticla.

Usile glisante sunt ideale atat pentru living, birou, cat si pentru bai, bucatarii si dormitoare. Pentru living si bucatarii, mai ales de cele de tip open space, sunt recomandate usile glisante din sticla intrucat ofera luminiozitate si stil incaperii, iar pentru dormitor si baie opteaza pentru usi culisante din lemn, opace. In felul acesta, iti ofera discretia necesara.

In magazinul online eMenatwork.ro sunt disponibile atat sistemele pentru usile glisante, cat si usile culisante din lemn sau din sticla securizata, pentru a-te bucura de toate beneficiile alegerii unei usi glisante pentru locuinta ta.

 

Related posts

Topul cabinelor de duș populare în industria hotelieră

Adina Meyers

Casa de vacanta la doi pasi de plaja

Adina Meyers

„În casa noastră ne bucurăm de atmosferă marină tot anul”

Adina Meyers