LifeStyle

Proges lanseaza noua gama de de parchet laminat Glamour

Dintre stilurile anului 2009 cele mai în voga sunt suprafetele high glossy, decorurile de piatra, marmura, uni, precum si esente exotice. Toate aceste trenduri sunt redate cu succes de o noua gama –  GLAMOUR, prin care producatorul KRONOTEX aduce stil si prestanta în caminele dumneavoastra.

Cele patru modele de parchet laminat din gama Glamour sunt disponibile în magazinele Proges. Noua gama se caracterizeaza prin paleta diversificata de culori si prin designul unic, elegant si sofisticat. Cele patru modele ale gamei de parchet laminat dispun de un design cu totul inovator, pretandu-se astfel oricarui stil de interior modern sau contemporan, permitand utilizarea lor pentru orice tip de încapere, adaptabile oricarei varste si oricarui stil de viata.

Dispunand de un luciu atractiv si o rezistenta ridicata la uzura, gama Glamour ofera un aspect aparte incaperilor, fiind solutia ideala pentru amenajarile interioare.

Primul model al gamei Glamour este reprezentat de Gloss Art. În incaperile dominate astazi de linii neutre si simple, noul model de parchet poate asigura contrastul necesar prin intermediul culorilor tari si expresive.  Aceasta provocare cromatica se reflecta în decorurile Gloss Art. Tonurile moderne, luminoase si impresionante, se imbina perfect cu noile locuinte si spatii moderne.

Marble este cel de-al doilea model din gama Glamour. Acesta combina elementele de decoratiuni interioare, caracteristice caselor grandioase, cu elemente sofisticate din natura. Acest stil duce adesea cu gandul la marile castele, vile si palate regale. Cu ajutorul noului parchet Glamour, acum va puteti bucura de aceasta atmosfera în încaperile dumneavoastra favorite. Modelul este disponibil în trei variante, cu aspect cat se poate de natural, ce recreaza cu maiestrie fascinatia modelelor celebre, precum Crevaiole, Carreras, Arni sau Vernato.

Parchetul Glamour Stone satisface pana si cele mai exigente gusturi, datorita designului fascinant de culoare închisa, ce combinã granitul clasic cu cel exotic provenit din Brazilia, India si China. Este cu precadere caracteristic caselor de prestigiu, precum si cladirilor seculare, dar nu numai-  mai poate fi întalnit si în intimitatea spatiilor private, ai caror locuitori vor sa imprime un aer de grandoare mediului lor ambient,  si sa se asigure ca acest spatiu nu va fi alterat de trecerea timpului.

Glamour Wood Grain– Caracteristic acestei colectii este lemnul, provenit din origini cat se poate de nobile. Începand cu arbori locali si terminand cu cei exotici, acestei colectii nu îi lipsesc tonurile expresive si atragatoare ale naturii, dublate de o vopsea excelenta ce creeaza un luciu superior. Colectia este disponibila într-o paleta diversificata de design-uri, putand astfel satisface o gama extinsa de scopuri, de la cele private, la cele comerciale. De asemenea, parchetul Wood Grain se bucura în egala masura de rezistenta, precum si de un design interesant. Mobilandu-va casa sau apartamentul cu acest parchet al carui efect este pe cat de natural, pe atat de luxos, veti avea mereu sentimentul unei stari de bine.  

Despre PROGES

 

Compania PROGES are la momentul actual cea mai vasta retea nationala de magazine specializate (47 în întreaga tara) si 11 depozite regionale. Este printre putinele companii de pe piata care si-a dezvoltat un sistem de distributie propriu si care poate servi clientii în intervalul de timp agreat.

Proges este lider de piata la vanzarea de parchet laminat, mochetã si covoare, pozitie castigata datorita diversitatii gamelor, serviciului de consultanta oferit de personalul de specialitate din propriile magazine, precum si datorita unei retele de peste 3000 de clienti activi- persoane juridice.

Related posts

COILPROFIL își schimbă identitatea și preia denumirea celui mai puternic brand din portofoliu: METIGLA

Adina Meyers

Primul magazin KOMANDOR in Ploiesti

Adina Meyers

Consumul de peste la conserva combate astenia de primavara

Adina Meyers