LifeStyle Retete

Salata de primavara cu sos de leurda

Ingrediente:

– cateva frunze de spanac si salata verde
– 2 ridichi rosii
– 1 ardei galben
– 2 rosii
– 1/4 castravete
– 2 fire ceapa verde
– 1 gulie
– germeni de lucerna/broccoli/grau etc

Preparare:

Legumele se spala si se taie dupa plac si obicei: cubulete, feliute, razuite etc.

Sos aromat de leurda

– zeama de la 1/2 lamaie
– 2-3 lg ulei masline (eu am folosit ulei aromat cu busuioc)
– 1/2 l-ta sare
– 1 l-ta leurda uscata sau proaspata si tocata f marunt
– apa optional

Se pun toate ingredientele intr-un bol si se bat bine cu un tel.

Se toarna sosul peste salata si se serveste de indata.

Reteta preluata de pe: http://www.petitchef.ro

 

Related posts

Workshopuri creative in cadrul Atelier Irina Neacsu

Adina Meyers

Cinci spectacole, un spectacol-lectură și o lansare de carte în a cincea zi de Fest(in) pe Bulevard, ediția a V-a

Adina Meyers

Final Distribution: crestere cu 65% la vanzarile de membrane de protectie pentru acoperisuri si fundatii DELTA in T1 2011

Adina Meyers