LifeStyle Retete

Salata de primavara cu sos de leurda

Ingrediente:

– cateva frunze de spanac si salata verde
– 2 ridichi rosii
– 1 ardei galben
– 2 rosii
– 1/4 castravete
– 2 fire ceapa verde
– 1 gulie
– germeni de lucerna/broccoli/grau etc

Preparare:

Legumele se spala si se taie dupa plac si obicei: cubulete, feliute, razuite etc.

Sos aromat de leurda

– zeama de la 1/2 lamaie
– 2-3 lg ulei masline (eu am folosit ulei aromat cu busuioc)
– 1/2 l-ta sare
– 1 l-ta leurda uscata sau proaspata si tocata f marunt
– apa optional

Se pun toate ingredientele intr-un bol si se bat bine cu un tel.

Se toarna sosul peste salata si se serveste de indata.

Reteta preluata de pe: http://www.petitchef.ro

 

Articole similare

Brico Depôt România și Ateliere Fără Frontiere fac echipă pentru un mediu mai curat

Adina Meyers

„Carne” deghizată în fruct

Adina Meyers

Invatam Engleza prin muzica, pictura si dans

Adina Meyers