Solutii Constructive

Baia de la mansarda – oaza ta personala

Mai mult spatiu

Daca suprafata baii nu este suficient de mare, aflati ca spatiul din baia situata la mansarda se poate mari cu ajutorul ferestrelor de mansarda VELUX. Modelul de fereastra de mansarda cu aspect alb (model GGU), ultra-rezistent la umiditate, fabricat din lemn invelit poliuretan, este oferit in exclusivitate de compania VELUX si a fost special creat pentru incaperi cu umiditate ridicata (bai, bucatarii, piscine). Lumina vie a diminetii va va reimprospata rapid pentru o zi de munca plina.

De doua ori mai multa lumina

Folosirea a doua ferestre de mansarda din lemn laminat acoperit cu un strat de poliuretan alb (model GGU), poate avea un efect uimitor. Impreuna cu finisajele albe din baie, aproape ca dubleaza incaperea prin lumina reflectata.

Usor de intretinut

Suprafata din poliuretan alb a ferestrelor VELUX model GGU nu necesita intretinere. In plus, au un design elegant, fiind potrivite oricarui tip de amenajare. Lumina naturala produce un efect vizibil de marire a spatiului iar ventilatia asigura aerisirea rapida a umiditatii ridicate. Clapeta de ventilare a modelului GGU este proiectata sa ramana deschisa chiar si cand fereastra este inchisa, fiind perfecta pentru eliminarea umiditatii dupa fiecare dus.

Nu uitati de jaluzele

Fie ca va relaxati in cada de baie sau va imbracati sau, intimitatea este la fel de importanta ca si lumina naturala in aceasta incapere – iar de aceea jaluzelele VELUX sunt esentiale: au lamele care se pot regla in orice directie pentru a controla unghiul de patrundere a razelor solare sau pentru obtinerea intimitatii dorite. Avand un sistem unic de actionare fara snur si fiind realizate dintr-un material rezistent la umiditate, nu necesita curatare si sunt disponibile in 9 culori diferite care se vor asorta decorului si stilului baii.

Mai multe idei in galeria foto disponibila pe velux.ro.

Related posts

Trucuri spectaculoase care tin insectele la distanta

Adina Meyers

Locuiește în siguranță. 5 pași importanți pentru securizarea casei tale

Adina Meyers

Marketing imobiliar: Cum sa iti prezinti oferta de inchiriere sau de cumparare a locuintei

Adina Meyers