LifeStyle

NemiraMedia.ro

Totodata, NemiraMedia.ro se doreste a fi o cale mai rapida de acces la comunicatele de presa publicate de Editura Nemira, dar si la aparitiile in mass-media ale companiei.

NemiraMedia.ro este casa noului departament online al Nemira, care se va ocupa de refacerea tuturor site-urilor din portofoliu, de crearea unor site-uri noi si de administrarea acestora.

In acest moment, Nemira are 30 de site-uri active, iar intentia noastra este de a le reface, astfel incat sa ofere mai multe facilitati si sa fie mai prietenoase cu utilizatorul. Aceasta etapa va fi urmata de cresterea numarului de site-uri din portofoliu, planurile noastre fiind ca, incepand cu luna februarie a anului 2012, sa lansam, in medie, un site pe saptamana.

Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, care si-a pastrat renumele in industria cartii prin rafinament si prin valoarea autorilor publicati. Colectiile editurii sunt bine cunoscute: Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Glossy Books, Babel, Biblioteca de psihologie, Porta Magica, Nemira Junior, Totem, Biblioteca de politica, Biblioteca de istorie etc. 

Related posts

Therapy Air Ion® de la ZEPTER

Adina Meyers

Elis Pavaje: 165.000 mp de pavaj montati in primul semestru al anului 2012

Adina Meyers

Atunci când faci lucrurile pe care ţi le doreşti, eşti mulţumit şi împăcat cu tine şi vei găsi calea spre succes!

Adina Meyers