LifeStyle

NemiraMedia.ro

Totodata, NemiraMedia.ro se doreste a fi o cale mai rapida de acces la comunicatele de presa publicate de Editura Nemira, dar si la aparitiile in mass-media ale companiei.

NemiraMedia.ro este casa noului departament online al Nemira, care se va ocupa de refacerea tuturor site-urilor din portofoliu, de crearea unor site-uri noi si de administrarea acestora.

In acest moment, Nemira are 30 de site-uri active, iar intentia noastra este de a le reface, astfel incat sa ofere mai multe facilitati si sa fie mai prietenoase cu utilizatorul. Aceasta etapa va fi urmata de cresterea numarului de site-uri din portofoliu, planurile noastre fiind ca, incepand cu luna februarie a anului 2012, sa lansam, in medie, un site pe saptamana.

Infiintata in 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din Romania, care si-a pastrat renumele in industria cartii prin rafinament si prin valoarea autorilor publicati. Colectiile editurii sunt bine cunoscute: Nautilus, Suspans, Bonton, Damen Tango, Glossy Books, Babel, Biblioteca de psihologie, Porta Magica, Nemira Junior, Totem, Biblioteca de politica, Biblioteca de istorie etc. 

Related posts

Domeniile Sâmburești lansează campania ”Chardonnay. Un vin care înțelege femeile”, dedicat special femeilor, dar aduce în prim plan arta conversației în doi

Adina Meyers

Lovitura pentru toti cei care au centrale de apartament! RADET vrea introducerea unei taxe de mediu

Adina Meyers

Longevivul și uimitorul thriller «Cursa de șoareci», în premieră la TNB!

Adina Meyers