Studiile de piata realizate de agentii imobiliari arata ca luna cadourilor este la fel de bogata in tranzactii ca perioada martie – iunie, cand se vand 50% din locuinte, si mult mai buna decat lunile de vara. Premium Imobiliare a ales sa promoveze in luna cadourilor proiectele imobiliare Fortuna Residence, Scandinavia Residence si Ghencea 71.

Pentru Scandinavia Residence compania ofera un discount in cazul ultimelor apartamente cu gradina proprie disponibile, dar si o promotie speciala pentru alte doua apartamente de tip penthouse. Si de aceasta data, toate locuintele au locul de parcare inclus in pret, iar corpurile de iluminat si aerul conditionat sunt oferite cadou de catre dezvoltator. Bonus, bucataria este complet mobilata si utilata.

 Dezvoltatorul Fortuna Residence, proiect aflat la cel de-al cincilea imobil deja construit, ofera gratuit clientilor, un loc de parcare in subteran in valoare de 3100 euro + tva, pentru apartamentele cu 2 camere  achizitionate atat in decembrie 2011 cat si in luna ianuarie a anului viitor. Cu toate ca imobilul a fost finalizat luna aceasta, peste 55% din apartamentele celui de-al cincelea bloc au fost deja vandute.

In cadrul proiectului “Ghencea 71”, discountul oferit ajunge la 5.000 euro pentru ultimele patru apartamente disponibile. Mai exact, pentru un apartament de doua camere cu o suprafata utila de 62 mp, clientii interesati vor plati in decembrie 51.900 de euro in loc de pretul initial de 56.900 de euro. In acelasi tip, pentru un apartament cu trei camere cu o suprafata utila de 74 mp, pretul oferit scade chiar pana la 61.900 de euro. Toate apartamentele din proiectul “Ghencea 71” sunt finisate complet, iar pretul include TVA-ul de 5% si bonus locul de parcare.

Related posts

De ce e bine sa hidroizolezi baia si cum se face

Adina Meyers

De ce avem nevoie de certificat energetic

Adina Meyers

Cum alegi acoperisul casei tale. 3 aspecte de care sa tii cont

Adina Meyers