Pentru a va asigura o stare de spirit excelenta in timp ce gatiti este necesar sa tineti cont de culoarea care predomina in acest spatiu.

Rosul: este considerate o culoare obositoare pentru camerele destinate odihnei sau relaxarii dar este recomandata pentru bucatarie si spatiul de servit masa pentru ca, s-a demonstrat, ca are o contributie imposibil de contestat in ceea ce priveste sporirea apetitului. Pentru bucatarii, rosul este recomandat sa fie asociat cu alb, crem sau bej.  

Pentru un spatiu mai conformist in care predomina mobilierul din lemn masiv, clasic, este recomandat sa alegeri si placile ceramice, vopseaua sau accesoriile tot in nuante de pamant. Bejul sau maroul confera eleganta unui spatiu asigurand o ambianta primitoare. Pentru a inveseli spatiul puteti opta pentru accesorii sau placi ceramice in nuante contrastatente sau puternice.

Verdele, in combinatie cu galben, este considerate culoarea “traditionala” a bucatariilor. Acesta reda senzatia de prospetime si de vitalitate fiind considerat culoarea naturii. Verdele poate poate fi pus in valoare de pereti acoperiti cu vopsea lavabila alba si cu accesorii in nuante de galben sau visiniu.

Albul este optiunea cu care nu veti da niciodata gres atunci cand mizati pe simplitate. Albul isi gaseste locul, in special, in bucatariile moderne unde este completat de nuante de gri metalic sau de culori puternice care asigura un contrast spectaculos. In cazul in care aveti o baza cromatica alba, imaginatia nu are de ce sa mai aiba limite atunci cand vine vorba de decorarea si utilarea spatiului.

Related posts

Miza proiectului de redecorare a unui cabinet psihologic

Adina Meyers

OFERTE Lenjerii de pat

Adina Meyers

10 recomandări utile de la designeri de interior

Adina Meyers