LifeStyle

6 sfaturi care te vor ajuta să găsești rochia de mireasă perfectă

În momentul în care începi să îți faci planurile pentru nuntă, primul lucru la care te gândești este, cu siguranță, rochia de mireasă. Aceasta are deja o imagine bine conturată în mintea ta încă din copilărie, însă, există multe șanse să nu se preteze nevoilor tale actuale.

Mai bine spus, rochia de mireasă stil sirenă la care visai este posibil să nu îți flateze silueta și nici să îți ofere sentimentul dorit în momentul în care o probezi.

Pentru a te asigura că atunci când vei păși spre altar vei radia de frumusețe, începe căutarea acestui element esențial din timp și ia în considerare următoarele:

1. Alegerea unei rochii de mireasă trebuie să țină cont de tipul de siluetă

Este deosebit de important ca rochia pe care o vei alege să îți flateze formele corpului, să te facă să te simți feminină și puternică. În acest sens, stabilește ce tip de siluetă ai și apoi probează modele care reușesc să creeze echilibrul dorit și să mascheze micile imperfecțiuni.

Există mai multe tipuri de siluete: tip pară, tip măr, tip clepsidră, tip căpșună etc. Dacă pe internet nu găsești suficient de multe informații despre tipurile de rochii recomandate pentru silueta ta, cel mai bine ar fi ca, atunci când mergi la probă, să-i specifici vânzătoarei ce anume dorești să evidențiezi și ce dorești să ascunzi.

2. Înălțimea joacă un rol important în ceea ce privește rezultatul final

Dacă ești mignonă optează pentru rochii de mireasă care să îți ofere un plus de înălțime. Rochiile tip A sau cele Empire sunt ideale în acest sens, însă nu uita că și forma decolteului are rolul de a alungi vizual silueta – alege ori decolteu tip bărcuță, ori unul într-un V delicat.

În cazul în care ești, însă, înaltă, atunci nu alege rochii bogate în detalii. Optează pentru rochii de mireasă simple și fluide, pentru o pereche de pantofi eleganți cu toc mediu și lasă-te admirată.

3. Atât materialul, cât și croiul contribuie la oferirea senzației de unicitate

Probează doar rochii din materiale de înaltă calitate, ale căror croiuri ireproșabile te vor face să te simți extraordinar. Materialul și cusăturile nu doar că vor garanta o apariție de neuitat, ci influențează semnificativ și gradul de confort.

Tot în privința confortului un rol important îl joacă și trena. Astfel, este ideal să alegi rochii de mireasă cu trenă detașabilă care, pe lângă faptul că sunt în trend în anul 2019, îți vor permite să te miști în voie, fără să fie necesar să renunți la eleganța pe care prima apariție o cere.

4. Rochiile de mireasă simple sunt mereu potrivite

În cazul în care chiar nu știi ce ți s-ar potrivi și începi să te întristezi, nu uita faptul că rochiile de mireasă simple vor fi mereu la modă. Acestea cuceresc prin eleganța lor desăvârșită și reușesc să pună în evidență cu succes personalitatea unei femei puternice și sigure pe sine.

În plus, o rochie de mireasă simplă se poate potrivi oricărui cadru. Deci, fie că marele eveniment va avea loc pe plajă, într-o somptuoasă catedrală sau într-o grădină imensă, acest timp de rochie se va încadra perfect în peisaj.

5. Prețul este important, dar nu cel mai important

Într-adevăr, este recomandat să pornești la drum cu un buget stabilit, însă dacă rochia care te face să te simți specială îl depășește, nu sta pe gânduri, achiziționează-o.

Ține cont și de faptul că anumite magazine de rochii de mireasă introduc mereu noi colecții. Astfel, dacă prețurile la noile modele nu se potrivesc planului tău, aruncă o privire și pe colecțiile anterioare – sigur vei găsi rochii la fel de frumoase, la prețuri potrivite.

6. Este bine ca numărul însoțitorilor la probe să fie redus

Este normal să îți dorești să împărtășești bucuria acestei experiențe cu cei dragi, dar nu uita că prea multe păreri îți pot influența mult alegerea. Pentru a rămâne concentrată exact pe ceea ce îți dorești, ia cu tine un număr de până la 7 persoane.

Include în micul grup persoanele mai exigente, care întâmpină dificultăți în găsirea vestimentației potrivite. Acesta este un moment bun și pentru ele, deoarece pot găsi rochiile de ocazie dorite, în timp ce tu găsești rochia de mireasă perfectă.

Vera Sposa – locul ideal pentru cea mai sensibilă alegere din viața unei femei

Pe vera-sposa.ro găsești foarte multe modele de rochii de mireasa deosebite, selectate astfel încât să îndeplinească visul chiar și celei mai exigente femei.

Croiul impecabil, materialele de înaltă calitate, detaliile fine și ornamentele luxoase transformă aceste rochii în adevărate opere de artă.

Noua colecție Vera Sposa reunește creații ale unor designeri celebri precum Galia Lahav, Martha Blanc by Rosa Clara, San Patrick 2019, White One 2019, La Sposa 2019 sau Demetrios, ce nasc pasiuni. Nici colecțiile anterioare nu se lasă mai prejos, fiind acum cu mult mai atractive datorită prețurilor reduse.

În catalogul de produse Vera Sposa se găsesc, pe lângă rochii de mireasă deosebite, și numeroase modele de rochii de seară. Vizitează showroomul din București și găsește rochia potrivită!

Related posts

Ambient implineste 19 ani!

Adina Meyers

GEALAN, implicat in protejarea mediului prin producerea de profile PVC ecologice

Adina Meyers

Feminitatea este mereu la moda

Adina Meyers