Amenajari Interioare Home

6 motive pentru care să alegi mobilă second-hand pentru holul tău

Alegerea mobilierului și a accesoriilor trebuie să se facă cu moderație, pentru a avea un spațiu de plăcut. Pentru aceasta, majoritatea oamenilor se pierd în diferite magazine de mobilier noi, dar nu pot găsi modele preferate. Trebuie să știți că pentru a obține atât calitate, cât și piese de colecție, le veți găsi cu ușurință optând pentru mobilier second-hand. Iată 6 motive pentru care merită să achiziționați piese utilizate pentru amenajarea holuluiꓽ

1. Modele unicat

Persoanele pasionate de amenajările interioare sunt mereu în căutarea mobilierului perfect pentru nevoile lor, dar elementele trebuie să se potrivească și personalității și, de asemenea, să fie în concordanță cu stilul casei. Unul dintre marile avantaje ale alegerii corpurilor second-hand este faptul că multe modele au fost proiectate în ediție limitată, nemaigăsindu-se în zilele noastre sau dacă există, prețul de achiziție al acestora este unul foarte mare. 

2. Corpurile se pot personaliza

Cei care preferă să-și restaureze mobila pentru hol, pot alege versiuni utilizate, pe care să le redecoreze după bunul plac. Personalizarea obiectelor se poate face în funcție de preferințe, iaar astfel să se obțină un rezultat cu adevărat spectaculos. Nu trebuie decât să vă lăsați ghidat de imaginație și să vă dotați cu instrumentele necesare, iar acestea includ și diferite tipuri de vopsea sau autocolante, de exemplu. În plus, mobilierul se poate folosi și în diferite clădiri, nu doar în mediile rezidențiale. De exemplu, proprietarii de restaurante și cafenele apelează la piese second-hand, pe care ulterior le transformă într-un decor inedit, în concordanță cu specificul locației. 

3. Varietate și pentru pasionații de obiecte vintage

Dacă în magazinele ce comercializează mobilier nou, veți regăsi puține produse rustice, vintage, platformele care pun la vânzare elemente second-hand, de exemplu site-ul offero.ro (au și produse noi), dețin și piese foarte vechi ori cu un design aparte, care cu greu poate fi găsit în vremurile actuale. 

4. Aveți transport asigurat

Cele mai multe site-uri care vând mobilă veche asigură transportul pieselor, până în locul unde aveți nevoie. Ca atare, nu va trebuie să vă faceți griji cu privire la acest aspect. Mai mult, există firme care pun la dispoziție și opțiunea de montaj contra-cost, astfel încât să nu fiți nevoit să căutați specialiști.

5. Piese de epocă

Acestea pot avea ca țară de proveniență regiunile Europei Vestice, care fabrică produse de o calitate superioară celor din România. În plus, pe lângă materialele rezistente, mobilierul poate face parte din colecții de epocă. 

6. Prețuri accesibile 

În alegerea oricărui tip de mobilier, prețul de achiziție este cel care influențează decizia cumpărătorului, iar când vine vorba de piesele second-hand, puteți economisi, deoarece acestea se vând la tarife accesibile pentru fiecare tip de buget. Între mobila nouă și cea veche poate fi o diferență de preț de până la 50%, ceea ce nu poate fi decât un motiv în plus pentru care să apelați la achiziția elementelor second-hand.

Mobilierul pentru hol este primul aspect pe care oaspeții și proprietarii îl observă odată ce pășesc în locuință, de aceea amenajarea acestui spațiu trebuie să nu fie omisă. În acest sens, magazinele care pun la dispoziție piese vechi spre comercializare, se dovedesc a fi o variantă ideală nu doar pentru pasionații de decorarea interiorului, ci și pentru colecționarii de elemente vintage. 

Related posts

Casă în nordul Bucureştiului dezvoltată pe verticală

Adina Meyers

OMNIRES: un brand pentru băi cu personalitate

Adina Meyers

10 maşini de spălat rufe la preţuri mici de Black Friday

Adina Meyers