LifeStyle

5Safety, cel mai sigur fier de calcat

Dupa ce iti termini ritualul de infrumusetare din fiecare dimineata, esti gata sa faci fata provocarilor unei noi zile. Dar ce faci cand constati ca bluza sau camasa pe care vroiai sa o porti este sifonata? Acum iti poti calca sau doar improspata hainele in numai cateva minute, cu noul 5Safety de la Electrolux – un fier de calcat performant, cu abur si cu functii complexe de siguranta. Puterea aburului garanteaza nu doar rezultate excelente la calcare, ci si haine improspatate. Datorita noului 5Safety, tesaturile isi vor recapata elasticitatea, iar mirosurile neplacute vor disparea ca prin minune din bluza ta preferata.

Daca te ingrijesti de modul in care arati, atunci cu siguranta ai nevoie de produsul potrivit de ingrijire a hainelor. De aceea, Electrolux a creat 5Safety, un fier de calcat care utilizeaza puterea aburului si care dispune de functii performante, inspirate din experienta si cunostintele curatatoriilor profesionale.

5Safety este usor de manevrat datorita manerului complet cauciucat si a formei talpii, care il ajuta sa se strecoare usor printre nasturi si cusaturi. Cele 605 orificii care degaja abur si puterea de 2600 de wati garanteaza rezultate excelente la calcare. In plus, functia de abur poate fi utilizata pentru rehidratarea tesaturilor si pentru indepartarea mirosurilor neplacute din haine, eliminand astfel necesitatea spalarii lor frecvente.

„In general, calcatul este considerat o activitate casnica neplacuta, pe care majoritatea oamenilor tind sa o evite sau sa o amane cat mai mult posibil. Nu doar timpul pierdut cu calcatul hainelor reprezinta un obstacol pentru consumatori, ci si aspectele care tin de siguranta. Multi se tem ca vor distruge tesaturile delicate, ceea ce chiar se poate intampla cu un fier de calcat de veche generatie. Insa noul 5Safety este inspirat de nevoile si dorintele consumatorilor nostri. Pornind de la observatiile si recomandarile acestora, specialistii Electrolux au dezvoltat acest produs menit sa transforme calcatul intr-o activitate simpla si chiar placuta, cu rezultate rapide, eliminand totodata riscurile legate de siguranta casei sau de arderea tesaturilor delicate”, a declarat Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania.

5Safety dispune de o baza mult mai mare, care fixeaza perfect fierul de calcat atunci cand nu este folosit, de un maner din cauciuc care confera aderenta la calcare, si de trei niveluri de inchidere automata: dupa 30 de secunde atunci cand fierul de calcat este lasat in pozitie orizontala, cu talpa in jos; dupa 30 de secunde cand este lasat intr-o parte si dupa 8 minute cand este lasat in pozitie verticala. Astfel, chiar daca este uitat in priza, 5Safety nu va provoca niciun dezastru.

Pentru performantele sale, fierul de calcat cu abur 5Safety de la Electrolux a primit premiul de „Cel mai bun produs al anului 2011” in cadrul Plus X Awards, precum si o distinctie pentru Design de Inalta Calitate si Usurinta in Utilizare.

5Safety este disponibil in trei culori: Dakar Metallic, Aruba Blue Metallic si Phantom Black, putand fi gasit in magazinele de specialitate la preturi intre 300 si 330 lei.

Related posts

Cele mai înzepezite oraşe din lume

Adina Meyers

5 plante care îţi decorează casa de sărbători

Adina Meyers

Dincolo de gust se afla inovatia

Adina Meyers