LifeStyle

Intalnire de gradul 0! Sase bucatari celebri pun ceva la cale!

Mai mult ca sigur i-ai vazut la TV, iar acum vei avea ocazia si sa savurezi preparate facute de ei. David Contant, Petru Buiuca, Giovanni Piselli, Jesica Zamfir, Mehrzad Moghazehi si Nini Pham sunt doar o parte din chefii celebri care vor gati in cadrul evenimentelor de la Chefs.

Vezi ce spun cei 6 despre Chefs. Experience!

 

“Toate miscarile importante au inceput cu o mana de oameni care au fost capabili sa se adune si sa sustina un lucru in care cred” este de parere Mehrzad Moghazehi.

Ce este Chefs Experience? Un altfel de restaurant ce se va deschide in Bucuresti si care promite sa ofere experiente culinare deosebite.

Cum vor face asta? Simplu! In fiecare miercuri sau joi aici veti putea experimenta altceva. Daca intr-o saptamana vei putea incerca desertul preferat al Principesei, prin intermediul bucatarului Casei Regale, saptamana urmatoare vei putea experimenta felul de mancare preferat al unei vedete, prin bucatarul sau personal. Mai mult, saptamanal, intr-una din serile mentionate va vor gati si bucatari renumiti.

“Daca ne-am strans aici, inseamna ca se pregateste o schimbare” – Giovanni Piselli.

Vrei sa afli mai multe despre acest restaurant? Da like paginii de FB si vezi cand se va deschide!

 

 

Related posts

Piept de rata cu pere in vin

Adina Meyers

Accesorii pentru florile din grădina ta

Adina Meyers

DAIKIN, lanseaza, ȋn premiera, noua generatie de agenti frigorifici pentru reducerea consumului de energie electrica cu pana la 10%

Adina Meyers