Bucătăriile nu sunt doar pentru gătit și mâncat: în multe case, ele sunt, de asemenea, o zonă pentru teme, un birou la domiciliu și multe altele. Și când petreceți atât de mult timp într-un spațiu, poate vei începe să simți camera puțin învechită.

Însă înainte de a cheltui sume exagerate pentru o remodelare completă a bucătăriei, luați în considerare ce puteți face cu un buget rezonabil.

Renovatorii și designerii de case au o mulțime de idei pentru a vă reîmprospăta spațiul cu un buget decent, astfel încât să puteți obține cel mai mare impact pentru cea mai mică sumă de bani. Inspirați-vă din aceste idei și creați un nou aspect de bucătărie în doar câteva zile.

Transformați oalele și tigăile într-un afișaj funcțional

Mai ales în bucătăriile mici, tigăile sunt probabil aglomerate în dulapuri și cad peste tot când deschideți ușile. În loc să le îndepărtați, transformați-vă tigăile în artă.

Una dintre cele mai versatile modalități de a face acest lucru este cu o șină montată pe perete (sau două). Umpleți-l cu cârlige, apoi atârnați vase, tigăi și alte instrumente, astfel încât acestea să fie la îndemâna brațului de unde veți avea nevoie de ele.

Revopsiți dulapurile

Ce este mai ieftin decât o cutie de vopsea? Culoarea are un impact serios asupra aspectului bucătăriei. Pictarea și refolosirea a ceea ce aveți înseamnă că se îndreaptă mai puțin spre depozitul de deșeuri.

Pentru cel mai bun finisaj, asigurați-vă că pregătiți dulapurile curățându-le, șlefuind și amorsând corespunzător înainte de a începe vopsirea.

În ceea ce privește finisajele, Terry Koubele, proprietarul Five Star Painting, recomandă utilizarea vopselei semilucioase pentru a lumina un spațiu mai întunecat; este, de asemenea, o opțiune bună pentru bucătării, deoarece este mai ușor de șters.

Înlocuiți robinetul

Acesta este un mod relativ rapid de a îmbunătăți estetica și funcția spațiului dvs. de gătit. Alegeți un robinet cu arc înalt și un pulverizator vertical, și veți moderniza aspectul bucătăriei dvs., făcând totodată spălarea vaselor o briză.

Schimbați iluminatul

Dacă aveti acelasi iluminat in bucatarie de cand v-ati mutat ar putea fi timpul sa  il schimbati.

Puteți găsi o mulțime de corpuri de iluminat cu 100 USD mai puțin în magazinele mari . Sar merită, de asemenea, să fiți puțin creativi. De exemplu puteti confecționa o lampă suspendată făcută dintr-un kit de iluminat pandantiv și un coș din ratan.

 

Acoperiți aparatele cu hârtie de contact

Refacerea mașinii de spălat vase sau frigiderului existent cu hârtie de contact. Este o modalitate ușoară și ieftină de a obține un aspect nou. Alegeți o culoare simplă pentru un stil clasic. Sau un model capricios pentru a vă transforma aparatul într-o piesă de spectacol.

Related posts

VIDEO. Primul castigator al concursului Casa Mea si Ideal Standard

Adina Meyers

Livinguri moderne: idei de amenajare care să te inspire

Adina Meyers

Topul celor mai frumoase dormitoare cu tente regale

Adina Meyers