Amenajare bucatarie Practic

5 schimbări pe care le poți face în bucătărie cu buget minim

 

Bucătăriile nu sunt doar pentru gătit și mâncat: în multe case, ele sunt, de asemenea, o zonă pentru teme, un birou la domiciliu și multe altele. Și când petreceți atât de mult timp într-un spațiu, poate vei începe să simți camera puțin învechită.

Însă înainte de a cheltui sume exagerate pentru o remodelare completă a bucătăriei, luați în considerare ce puteți face cu un buget rezonabil.

Renovatorii și designerii de case au o mulțime de idei pentru a vă reîmprospăta spațiul cu un buget decent, astfel încât să puteți obține cel mai mare impact pentru cea mai mică sumă de bani. Inspirați-vă din aceste idei și creați un nou aspect de bucătărie în doar câteva zile.

Transformați oalele și tigăile într-un afișaj funcțional

Mai ales în bucătăriile mici, tigăile sunt probabil aglomerate în dulapuri și cad peste tot când deschideți ușile. În loc să le îndepărtați, transformați-vă tigăile în artă.

Una dintre cele mai versatile modalități de a face acest lucru este cu o șină montată pe perete (sau două). Umpleți-l cu cârlige, apoi atârnați vase, tigăi și alte instrumente, astfel încât acestea să fie la îndemâna brațului de unde veți avea nevoie de ele.

Revopsiți dulapurile

Ce este mai ieftin decât o cutie de vopsea? Culoarea are un impact serios asupra aspectului bucătăriei. Pictarea și refolosirea a ceea ce aveți înseamnă că se îndreaptă mai puțin spre depozitul de deșeuri.

Pentru cel mai bun finisaj, asigurați-vă că pregătiți dulapurile curățându-le, șlefuind și amorsând corespunzător înainte de a începe vopsirea.

În ceea ce privește finisajele, Terry Koubele, proprietarul Five Star Painting, recomandă utilizarea vopselei semilucioase pentru a lumina un spațiu mai întunecat; este, de asemenea, o opțiune bună pentru bucătării, deoarece este mai ușor de șters.

Înlocuiți robinetul

Acesta este un mod relativ rapid de a îmbunătăți estetica și funcția spațiului dvs. de gătit. Alegeți un robinet cu arc înalt și un pulverizator vertical, și veți moderniza aspectul bucătăriei dvs., făcând totodată spălarea vaselor o briză.

Schimbați iluminatul

Dacă aveti acelasi iluminat in bucatarie de cand v-ati mutat ar putea fi timpul sa  il schimbati.

Puteți găsi o mulțime de corpuri de iluminat cu 100 USD mai puțin în magazinele mari . Sar merită, de asemenea, să fiți puțin creativi. De exemplu puteti confecționa o lampă suspendată făcută dintr-un kit de iluminat pandantiv și un coș din ratan.

 

Acoperiți aparatele cu hârtie de contact

Refacerea mașinii de spălat vase sau frigiderului existent cu hârtie de contact. Este o modalitate ușoară și ieftină de a obține un aspect nou. Alegeți o culoare simplă pentru un stil clasic. Sau un model capricios pentru a vă transforma aparatul într-o piesă de spectacol.

Related posts

Elimină insectele din casă şi grădină în mod natural

Adina Meyers

Tendințe. Ce preferă românii când își amenajează locuința: tonuri pastelate, tapet cu efecte 3D și placări speciale

Adina Meyers

Cum sa organizati rapid si sa pastrati aparatele de bucatarie

Bianca Ion

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe