Decor

5 moduri de stocare, organizare și afișare a bijuteriilor

Dacă ai colierele strânse într-o grămadă înnodată sau pierzi în mod constant cerceii, probabil că ai nevoie de un sistem de organizare a bijuteriilor.  

Este timpul să organizați acea grămadă și să vă păstrați bijuteriile într-un mod ordonat. Există chiar și multe soluții de depozitare a bijuteriilor care vă permit să afișați cele mai frumoase accesorii ca decor într-o cameră atunci când nu le purtați. 

 În plus, puteți găsi cu ușurință o opțiune de stocare elegantă și funcțională, care nu va fi costisitoare. 

 

Afișați un inel în mod creativ 

O farfurie inelară distractivă este o mică piesă decorativă excelentă, care servește și ca un loc convenabil pentru depozitarea inelelor. În plus, dacă îți place să creezi, poți face cu ușurință o farfurie inelară din lut în orice formă, stil și culori vrei. Acest suport drăguț pentru inele cactus DIY este un mod ideal de a păstra multe inele într-un singur loc. 

Agățați articole din cârlige și lanțuri 

Dacă aveți o mulțime de bijuterii pentru costume sau coliere lungi, poate fi dificil să găsiți un organizator de bijuterii în magazin care să poată păstra întreaga dvs. Colecție. 

 În schimb, ia în considerare adoptarea unei abordări DIY prin agățarea bijuteriilor pe perete de cârlige și lanțuri. Puteți să vă agățați colecția pentru a vă bucura ca artă de perete. Sau să o atașați pe spatele unei uși sau într-un dulap unde va fi ascunsă.  

Pur și simplu înșurubați una sau mai multe fâșii subțiri de lemn în perete, apoi atașați mai multe cârlige mici la lemn pe care puteți agăța coliere și brățări. Pentru cercei, agațați un lanț gros de perete și fixați-vă cerceii prin el. 

Adăugați cârlige unor bucăți de lemn 

Driftwood arată grozav cu multe tipuri de decor, inclusiv casele cus til rustic sau de inspirație scandinavă.  

Acest lucru face din lemnul de drift un material versatil pentru un organizator de bijuterii suspendat. Puteți achiziționa un afișaj de bijuterii din lemn de drift gata pregătit sau vă puteți crea cu ușurință dintr-o bucată de lemn de drift recuperat.  

Pur și simplu tăiați lemnul de drift la o dimensiune care se potrivește spațiului dvs., dacă este necesar. Apoi, înșurubați mici cârlige de-a lungul cărora puteți să vă agățați bijuteriile. Și, în cele din urmă, adăugați o frânghie sau o sfoară la capete pentru a o agăța de perete. 

Reutilizați o cutie vintage într-un afișaj pentru inel 

Data viitoare când te afli la o piață de vechituri sau la un magazin de antichități, fii atent la cutiile mici de epocă. Cu cât publicitatea este mai complicată, cu atât este mai bună comoara. 

 Apoi, transformați cutia într-un afișaj unic de inelar din lemn. Când țineți acest afișaj deschis, nu depozitați inele scumpe în el, dacă veți fi preocupat de siguranța lor. Un loc bun pentru o astfel de cutie este pe un sifonier sau o vanitate. 

Faceți un suport simplu pentru bijuterii din lemn 

Unele soluții de stocare a bijuteriilor sunt atât de elaborate încât pot elimina atracția estetică a bijuteriilor în sine. Deci, dacă doriți ca bijuteriile dvs. să fie vedeta spectacolului de pe afișajul dvs. de bijuterii, asigurați-vă că afișajul este cât se poate de simplu.  

Acest afișaj de bijuterii curat și modern folosește doar un bloc de lemn și o diblă de alamă. Arată ca un produs de ultimă generație, dar este foarte ușor și ieftin de realizat.  

 
 

 

Related posts

5 locuri neașteptate în care poți decora cu plante

Adina Meyers

Aranjamente pentru pernele de pat: Ce spun despre personalitatea ta

Adina Meyers

Makeover: baie mare versus baie mică. Idei practice pentru decorare – FOTO

Adina Meyers