Solutii Constructive

Balcon la mansarda. Credeai ca nu este posibil?

Schimba-ti punctul de vedere cu ineditul balcon VELUX Cabrio® si vei avea o mansarda unica, plina de lumina si aer proaspat.

Mansarda nu este completa fara o priveliste catre oras sau imprejurimi. Ferestrele de mansarda sunt cele bune alegeri cand vine vorba de acest spatiu inedit prin excelenta, nu doar pentru ca aduc de doua ori mai multa lumina naturala decat cele verticale, dar ajuta la realizarea ventilatiei naturale si faciliteaza accesul la priveliste.

Insa, pentru o mansarda cu personalitate si pentru un impact vizual maxim, exista un produs inovator care-ti va inunda mansarda in lumina naturala, oferindu-ti o deschidere de la podea pana la tavan. Achizitie excelenta pentru casa ta, balconul Cabrio® de la VELUX este produsul perfect pentru schimbarea mult asteptata.

Aceasta fereastra de mansarda inovatoare se transforma in cateva secunde intr-un balcon ce permite accesul in afara mansardei si o vedere panoramica asupra imprejurimilor.

Sistemul este format din doua parti care se deschid si se transforma instantaneu intr-un balcon. Fereastra jumatatii inferioare se actioneaza prin impingerea cu usurinta in exterior pana la pozitia verticala. Fereastra jumatatii superioare are un maner pentru impingere a ferestrei in exterior pana la 45 grade, astfel incat fereastra se transforma intr-un acoperis deasupra capului.

Parte inferioara a balconului are geam securizat si grilaje laterale pentru siguranta in momentul pasirii in balcon, oferind un grad sporit de securitate.

Cand este inchis, sistemul este asemanator cu doua ferestre de mansarda combinate pe verticala, perfect etanse. Profilul exterior este discret, mentinand integritatea arhitecturala a acoperisului. In cazuri speciale balconul poate fi utilizat si ca iesire de urgenta.

Balconul este potrivit mansardelor cu o panta cuprinsa intre 35 – 53 grade. Tocul si cerceveaua sunt fabricate din lemn de pin de calitate superioara, stratificat, lacuit, care nu isi modifica forma de-a lungul anilor si asigura inchiderea perfecta in timp. Beneficiile balconului VELUX sunt de neegalat, iar tu te vei bucura de combinatia ideala dintre lumina naturala din abundenta, aer proaspat si priveliste – perfecte pentru locuinta ta.

Afla mai multe detalii despre balconul VELUX Cabrio® pe velux.ro.

 

Related posts

Proiect de casă cu accente contemporane – potrivit pentru un teren de 250 de mp

Adina Meyers

Panouri decorative de izolare

Adina Meyers

Castigatorii Concursului European al Montatorilor de Pardoseli au fost desemnati

Adina Meyers