LifeStyle

5 evenimente de incercat in acest weekend

A mai trecut o saptamana, ne apropiem din ce in ce mai mult de Craciun, dar pana sa va povestim despre cadouri simpatice pe care sa le oferiti celor dragi, avem cateva recomandari de evenimente pentru voi.

Joi, 27 noiembrie, avem a doua editie de CINE? CARE? CUM? la recent deschisul Lente & sotron. Este o competitie “acerba” care se lasa cu joc si joaca, zambete si voie buna. Luati-va prietenii cu voi, pentru ca veti avea nevoie de sustinerea lor.

Vineri, 28 noiembrie, Chinese Man vor fi prezenti la Bucuresti in formula completa, cu un live-act memorabil intr-un un eveniment organizat de echipa The Fresh in cadrul clubului Colectiv.

29 noiembrie este prima zi a turneului Pasarea Rock. Formatia este compusa din legendarul trio Baniciu, Kappl, Lipan, alaturi de „noii vechi” colaboratori Cristi Gram, Vlady Cnejevici si Teofil Boar. Primul concert are loc la Buzau, urmeaza Bacau, Constanta, Bucuresti si alte orase mari.

Tot pe 29, la Colectiv ne asteapta party de final de toamna, cu o doza buna de deep house nemtesc. Renumita pentru muzica electronica, scena din Berlin se deschide pentru o seara in club Colectiv, sambata, 29 noiembrie, avandu-i ca headlineri pe cei 2 artisti care compun duo-ul berlinez Robosonic.

Inainte de petrecere insa, sambata aceasta, pe 29 noiembrie, trebuie sa treceti pe la Bazar Analog. Colectionarii de viniluri, scotocitorii in anticariate, iubitorii de targuri de vechituri sau nostalgicii vor fi la Dianei 4 cu siguranta.

BONUS: duminica aceasta se aprind beculetele de Sarbatori in Bucuresti si se deschise si targul de la Universitate cu aceasta ocazie, asa ca ne vedem prin centru, da? Ca si anul trecut, intrarea va fi libera si vom putea gasi de la obiecte traditionale, la ceramica pictata, lemn cioplit, icoane si panza brodata, costume si masti traditionale, jucarii din lemn si instrumente muzicale, globuri pictate manual, coronite din crengute de brad, ghirlande si lumanari parfumate, precum si produse gastronomice traditionale, turta dulce, cozonaci, prajituri, magiun, miere si produse apicole, carnati, toba, pastrama.

Cititi mai multe detalii pe Getlokal.ro:

http://www.getlokal.ro/ro/article/recomandari-evenimente-27-29-noiembrie

Related posts

STIHL aduce in Romania tehnologia cu acumulator pentru foarfecile de gradina

Adina Meyers

(P) Studio Insign castiga Boutique Award la „The Most Office”, prima competitie din Romania destinata detinatorilor de birouri

Adina Meyers

Ghid de vacanță: planificare, pregătire, asigurare și kit de călătorie

Adina Meyers