LifeStyle

5 caracteristici importante de căutat într-un sandwich maker

Cui nu i se face poftă de un sandwich cald, din când în când? Sandwich-ul umplut este ușor de făcut și este opțiunea perfectă de mic dejun din mers pentru diminețile aglomerate.

Aparatele electrocasnice inteligente vă ajută la prepararea, prăjirea și încălzirea sandvișurilor. Fără intervenție manuală. Tot ce trebuie să faceți este să pregătiți sandvișul cu ingredientele preferate și să îl puneți într-un sandwich maker.

 

Cu toate acestea, înainte de a cumpăra un astfel de aparat, asigurați-vă că verificați caracteristicile. În acest articol, discutăm cele 5 caracteristici importante pe care trebuie să le căutați într-un sandwich maker.

Puterea

Una dintre cele mai importante caracteristici pe care trebuie să le verificați la un sandwich maker este puterea sa. Un sandwich maker de mare putere se încălzește rapid și, de asemenea, economisește timp. Alegeți un sandwich maker cu o putere necesară de 700-750 de wați. Un sandwich maker de mare putere vă va ușura pregătirea unui sandwich în câteva minute. Chiar dacă sunteți în întârziere.

Număr de felii

Formula unică pentru toate mărimile nu se aplică pentru un sandwich maker. Sloturile pentru plasarea feliilor de pâine variază în funcție de tipurile de sandwich maker. Unele dintre ele pentru pot face până la 4 sandvișuri odată. În funcție de mărimea familiei dvs., trebuie să optați pentru un sandwich maker care vine cu 2 sau 4 felii. Dacă aveți o familie de dimensiuni medii, un aparat cu 4 fante va fi cel mai bun pentru dvs.

Suprafața plăcii

Dezlipirea unei bucăți de sandwich din prăjitorul de pâine este ultimul lucru pe care v-ați dori să-l faceți într-o dimineață aglomerată. Acesta este motivul pentru care este recomandabil să alegeți un sandwich maker cu o suprafață de acoperire ceramică nontoxică. Suprafața antiaderentă asigură faptul că preparatele, mai ales dacă faceți sandvișuri cu brânză, nu se lipesc de suprafața aparatului. Acest tip de suprafață facilitează și curățarea aparatului.

Setări de căldură reglabile

Doar câteva aparate sandwich maker sunt dotate cu această setare avansată. Funcția vă permite să pregătiți sandvișuri cu un nivel diferit de prăjire și culoare. Aparatele inteligente vin cu un set de lumini roșii și verzi care indică momentul în care trebuie să opriți sandwich maker-ul. Semnalul verde din indică faptul că sandvișul este gata de servit.

Tipul mânerului

De asemenea, trebuie să luați în considerare caracteristicile de siguranță ale dispozitivului electric pe care trebuie să le utilizați zilnic. În timp ce unele dintre sandwich maker-uri au mânere din plastic, altele vin cu modele din oțel inoxidabil. În funcție de utilizare, alegeți un aparat care poate rezista uzurii, în timp. Optați pentru un sandwich maker cu mâner ergonomic, astfel încât să îl puteți transporta cu ușurință și să nu se încălzească, pentru a evita șansele unui accident.

 

Acestea au fost câteva dintre punctele esențiale de luat în considerare atunci când căutați un sandwich maker. Verificarea caracteristicilor menționate mai sus vă va ajuta să cumpărați un sandwich maker potrivit care vă economisește timp și, de asemenea, face sandvișurile perfecte.

Instrucțiuni de bază pentru sandwich maker

Înainte de a-l folosi, este o idee bună să citiți manualul de instrucțiuni furnizat împreună cu aparatul dvs., dacă îl aveți. În caz contrar, urmați metoda de aici:

 

  • Conectați aparatul și țineți-l închis în timp ce se încălzește. Majoritatea modelelor au o lampă indicatoare pentru a vă spune când este gata, care ar trebui să dureze câteva minute.
  • Pregătiți un sandviș. Opțional, ungeți părțile exterioare ale feliilor de pâine cu unt.
  • Deschideți aparatul. Dacă nu ați folosit unt pe sandviș, puteți pulveriza opțional o peliculă fină de ulei pe plăcile superioare și inferioare.
  • Așezați sandvișul pe placa de jos, având grijă să nu o atingeți cu mâna.
  • Închideți aparatul. Închideți clema frontală, dacă sandwich maker-ul dvs. are una.
  • Așteptați 3 până la 5 minute sau până când indicatorul se aprinde și deschideți aparatul.
  • Scoateți sandvișul cu o spatulă din lemn sau silicon.
  • Deconectați sandwich maker-ul, lăsați-l deschis și să se răcească complet.
  • Ștergeți plăcile cu un burete umed înainte de a-l pune la loc.

 

Related posts

„Reteta preferata”: oua rosite cu vopsea la plic

Adina Meyers

Cum să previi apariția mucegaiului în locuință. 4 metode care dau rezultate

Adina Meyers

DEVA PREMAL & MITEN, pentru prima oara in Romania

Adina Meyers