LifeStyle

Nurofen pentru copii

Fiecare parinte doreste sa-si protejeze copilul si sa-l fereasca de orice suferinta. Astfel pe parcursul primilor ani de viata urmeaza un program riguros de vaccinare recomandat de medicul pediatru pentru a dezvolta sistemul imunitar al copilului si a-i oferi astfel o protectie cat mai buna impotriva bolilor.

Administrarea vaccinului poate fi insotita de aparitia starii febrile. in acele momente gandul tau se indreapta catre primul ajutor pe care il poti oferi micutului tau pentru a indeparta cat mai rapid febra. Cea mai rapida solutie de a scapa de febra este administrarea unui analgezic. insa nu toate analgezicele actioneaza la fel.

Nurofen pentru copii cu aroma de capsuni actioneaza eficient impotriva durerii si a febrei. Copiii vor fi din nou activi si plini de energie.

Nurofen pentru copii cu aroma de capsuni este indicat in tratamentul unui spectru larg de dureri cum ar fi durerea de cap, durerea de dinti, durerea de urechi, durerea in gat; in febra, inclusiv febra post- vaccinare; in durerea si febra din raceala si gripa.

Acest medicament contine ibuprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

Doza maxima zilnica de ibuprofen este de 20-30 mg/kg, administrata fractionat.

Produsul nu trebuie administrat la copiii cu varsta sub 3 luni, decat daca este indicat de catre medic.

Related posts

VEKA a pornit in cautarea celor mai frumoase fotografii #lafereastramea

Adina Meyers

Succes peste aşteptări la Textile Technology Show

Adina Meyers

Desert de sezon: prajitura cu struguri

Adina Meyers