In ziua de azi, cu toata tehnologia moderna si cu toate produsele revolutionare, multimea de oameni se imparte in doua categorii: o categorie de oameni care prefera sa economiseasca timp si opteaza pentru aparate electrice care sa le faca toata treaba si o categorie de oameni conservatori, care prefera produsele clasice.

Aceasta imagine se observa si la uscatoarele de rufe. Pe piata, a aparut o serie de masini de uscat rufe, menite sa eficientizeze munca gospodinelor si sa le ofere haine perfect uscate chiar in aceeasi zi. Cu toate acestea, fie ca bugetul nu le permite achizitionarea unei astfel de masini, fie ca spatiul nu le permite sa depoziteze un asemenea aparat, inca sunt multe gospodine care prefera varianta clasica de a usca rufele: intinse pe o sarma sau pe un uscator de rufe clasic.

Dar, partea cea mai dificila este atunci cand lipsa spatiului te limiteaza si nu poti opta nici pentru un uscator de rufe clasic, nici pentru o masina de uscat rufe. Iar cum solutii gasesti tot timpul, mai jos ai cateva optiuni de uscatoare de rufe clasice, dar cu mici imbunatatiri, perfecte pentru spatiile inguste.

1. Uscator de rufe vertical

Uscatorul de rufe vertical iti ofera posibilitatea sa intinzi hainele perfect, fara cute. In plus, datorita faptului ca hainele nu trebuie prinse in carlige, hainele pot fi puse in dulap, fara a fi nevoie de calcare. Uscatorul este usor de depozitat si poate fi amplasat chiar si in cele mai inguste spatii, atat in interiorul casei cat si pe balcon sau chiar in curtea casei tale. Tehnologia de asamblare si utilizare este simpla, uscarea rufelor fiind eficienta si la indemana ta, oricand. Este folosit, cu precadere, pentru hainele de mici dimensiuni.    

2. Uscator de rufe pliabil

Uscatorul de rufe pliabil este ideal pentru apartamente dar si pentru case. Uscarea hainelor pe un uscator de rufe pliabil este o alternativa a franghiilor intinse de-a lungul balconului si iti poate aduce numeroase beneficii, din punct de vedere al spatiului de depozitare. Datorita modului de pliere, acesta poate fi depozitat in pozitie verticala, suportul neocupand foarte mult spatiu.

In ceea ce priveste uscarea hainelor, uscatorul de rufe pliabil iti ofera posibilitatea sa intinzi hainele perfect, fara cute.

3. Uscator de rufe extensibil

Uscatorul de rufe extensibil este adaptabil atat spatiilor inguste, cat si spatiilor de mari dimensiuni. Datorita tehnologiei de extindere a suportului, poti avea mai mult spatiu de amplasare a hainelor, avand, in acelasi timp, posibilitatea sa usuci cantitati mari de rufe, capacitatea de uscare fiind de 20 m. Totodata, suportul are capacitatea de sustinere a unei greutati de pana la 20 kg. Flexibil, stabil si functional, uscatorul de rufe extensibil reprezinta pentru multe gospodine solutia ideala de uscare a hainelor, lenjeriilor de pat si chiar hainelor de iarna. 

La Homex vei gasi solutii eficiente si inovatoare pentru uscarea rufelor. Tine cont de caracterisiticile de functionare si de depozitare a suporturilor, si alege-l pe cel potrivit nevoilor tale. Uscatoarele de rufe de la Homex sunt furnizate de branduri cunoscute pentru produsele de calitate si rezistente in timp. In plus, preturile sunt accesibile si foarte bun, raportandu-ne la calitatea acestora. De asemenea, pe site gasesti o gama variata de produse si accesorii pentru casa si gradina.

Sursa foto: http://www.wisebread.com 

Related posts

Pastreaza esenta alimentelor cu Singer®

Adina Meyers

5 conturi de instagram pe care trebuie să le urmărești în 2017

Adina Meyers

5 corpuri de iluminat pentru livingul tău

Adina Meyers