Amenajari Interioare Decor

3 idei perfecte de cadouri de casă nouă 

Dacă o persoană dragă ție și-a schimbat locuința, este cu siguranță un moment important al vieții care trebuie celebrat. 

Pentru a marca evenimentul și a-ți felicita prietenii cum se cuvine este firesc să îți doreșți să le oferi un cadou de casă nouă. Fie că este vorba de o petrecere oficială de inaugurare a casei sau că treci doar să feliciți noii proprietari, știm cât de mult înseamnă un cadou ales cu atenție care să marcheze o ocazie specială. Un cadou de casă nouă ales cu grijă poate ajută o casă să devină un cămin. 

Dacă ai rămas în pană de idei, nu-ți face griji, mai departe ți-am pregătit niște idei cu care nu ai cum să dai greș, pentru că oricine poate să se folosească de ele. 

Obiecte pentru bucătărie

Într-un mod logic, cel mai probabil fiecare casă va avea și o bucătărie, iar această nu va fi mereu echipată cu tot ce este nevoie. Întocmai de aceea, nu poți da greș cu obiecte din bucătărie că și cadou casă nouă, fie că noilor proprietari le place să gătească sau nu. 

În ziua de astăzi, gătitul fără grăsimi este foarte popular, și cine nu și-ar dori să mănânce cartofi prăjiți cu același gust dar fără ulei? De aceea orice persoană s-ar bucură de un Air Fryer. 

Pentru persoanele care iubesc să gătească, o idee bună de cadou ar putea fi un set de oale complet sau un set de cuțite profesionale (deși acestea se pretează persoanelor care nu sunt superstițioase, setul de cuțite simbolizand ceartă în familie). 

Sau poate că prietenilor tăi le place să aibă mereu invitați la masă, iar în acest caz un set de farfurii mai speciale vor fi extrem de potrivite. 

În mod sincer, nu ai cum să dai greș când vine vorba de obiecte legate de bucătărie atunci când vine vorba de un cadou de casă nouă. 

Obiecte pentru dormitor 

Un cadou de casă nouă ideal poate să fie și un set de așternuturi pentru pat calitative. Oferă prietenilor tăi o experiență de somn că la hotel, oferind un set de lenjerie din bumbac de damasc, care nu doar că oferă un nivel foarte înalt de confort, dar și de curățenie. Bumbacul este un material natural hipoalergenic, fiind excelent în cazul alergiilor cauzate de acarieni de praf, de exemplu. 

Decorațiuni

În cazul decorațiunilor că și cadouri de casă nouă, posibilitățile sunt nelimitate, unele obiecte putând fi și personalizate. 

De exemplu, oferă un tablou cu constelația din momentul în care s-au mutat prietenii tăi în nouă casă, prin care să își amintească mereu de acel moment atât de special. 

Parfumul este unul dintre primele lucruri care se simt atunci când intri într-o casă. Oferă un set de lumânări și bețișoare parfumate, prin care noii proprietarii să își creeze mirosul superb caracteristic casei lor. 

Ce trebuie să semnifice un cadou de casă nouă 

Să ofere un sentiment de căldură. În cazul în care alegi să faci un cadou decorativ, asigura-te că acesta emană un sentiment de pace. 

Practicabilitate. Nu toate persoanele vor avea obiectele esențiale de care au nevoie într-o casă, deci cadourile funcționale vor fi întotdeauna o opțiune sigură. Încearca să identifici obiecte de care ar putea avea nevoie și care să se alinieze cu pasiunile lor.

Related posts

Amenajarea locuinței închiriate: cum să-i dai un vibe nou

Adina Meyers

Pastreaza esenta alimentelor cu Singer®

Adina Meyers

Redecorarea locuintei

Adina Meyers