LifeStyle

12 metode geniale prin care poti sa cultivi capsuni usor de intretinut

Multa lume crede ca, pentru a creste capsuni, trebuie sa ai un spatiu mare in gradina. Aceasta idee este una total gresita, pentru ca aceste plante sunt usor de intretinut si pot fi crescute in foarte multe moduri.

Chiar daca ai un spatiu mic acasa, poti creste capsuni care sa rodeasca in lunile calduroase de primavara si vara.

Poti creste capsuni si in ghivece, si in tevi de pvc, gaurite si puse vertical, in gradina, dar si in piramide de lemn cu pamant de gradina.

Capsunii infloresc si fructifica atat la soare, cat si la semi-umbra. Sunt obisnuite cu un pamant usor, bogat in substante organice, precum pamantul de frunze. Are nevoie de apa cat mai des, in conditiile in care intra rapid in sol.

Planta se intinde rapid daca nu este ingrijita. Datorita stolonilor, daca veti cultiva capsuni intr-un vas precum un ghiveci sau o jardiniera, stolonii formati vor iesi cu timpul in afara, oferind plantei un aspect curgator. 

Mai multe idei despre aceste constructii prin care iti poti face o productie sanatoasa de capsune poti vedea in galeria foto.

Related posts

Concert de zile mari: AMEDEO MINGHI și GABRIEL COTABIȚĂ, la Sala Palatului, pe 4 aprilie 2017

Adina Meyers

Mituri despre aerul condiționat, explicate de specialiștii Daikin

Adina Meyers

Sony: Imagini superbe pentru orice buzunar

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe