Felul in care iti aranjezi casa si obiectele pe care le detii spun o poveste despre viata ta, vorbesc despre felul tau de-a fi. House Beautiful a alcatuit o lista cu idei de amenajare si obiecte decorative pe care ar trebui sa le eviti daca esti femeie si vrei sa faci o impresie buna musafirilor, indeobste barbați.

Pentru aceasta, au fost consultati mai multi designeri, iar rezultatul este o lista simpatica, de luat in calcul la urmatoarea redecorare.

1. Excese inutile. Pornind de la ideea ca ce e mult strica, daca iți varuiesti toata casa in roz si acoperi orice mobila cu mileuri, vei obtine un spatiu deloc atragator.

2. Buchete cu flori artificiale. Chiar si florile cele mai scumpe, care de la distanța par reale, arata ca pur si simplu nu esti in stare sa ingrijesti o floare vie.

3. Colajele cu fotografii. Le stii, acelea din liceu sau facultate, cu cele mai bune prietene. Sunt amintiri frumoase, dar risti sa fii intrebata: „Si cine-i blonda aia draguța?” si sa nu fii tu…

4. Animalute de plus. Majoritatea fetitelor au avut un ursulet preferat, dar locul lui nu mai e demult in patul tau de femeie adulta.

5. Lenjerie de pat ieftina. Cearsafurile de calitate te fac sa te simți ca o regina! Orice femeie rafinata ar trebui sa aiba lenjerie de pat fina.

6. Cosmetice si alte produse personale aruncate peste tot. Sigur, sunt esentiale, dar nu e nevoie ca musafirii sa vada cat efort depui ca sa arati bine. Putina discretie n-a omorat pe nimeni!

7. Colectia de papusi din copilarie. Dragalasele companioane au impresionanta calitate de-a speria barbații. Rau!

8. Poze cu familia, puse langa pat, pe noptiera. Nu e sexi.

9. Prea multe poze cu animalul tau de companie. Ok, poate sunt mai draguțe decat cele cu familia, dar un perete acoperit cu imaginea patrupedului tau nu arata deloc bine.

10. Prea multa mobila desperecheata. Creeaza confuzie si disconfort estetic. Cateva piese diferite sunt de ajuns.

 

 

 

 

 

Related posts

Casa taraneasca saseasca din 1777

Adina Meyers

Transforma-ti apartamentul mic intr-unul frumos si functional. Partea I

Adina Meyers

Tendințe 2019 – Corpuri de iluminat care dau viață unei camere

Adina Meyers