Calatorii Home LifeStyle

Wizz Air anunță o nouă rută București-Palma de Mallorca. Zboruri de două ori pe săptămână

Compania aeriană Wizz Air a anunțat o nouă rută din București, spre Palma de Mallorca, cu zbouri de două ori pe săptămână, începând din 9 august 2020.

Mallorca, cea mai mare dintre Insulele Baleare, este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Europa.

Măsuri de igienă crescute

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului.

Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Related posts

Sustine proiectul romanesc in etapa „Alegerea Publicului” din cadrul Electrolux Design Lab

Adina Meyers

Naturalul în mâncare – mereu la modă

Adina Meyers

Cine poate cânta la pian și juca ping-pong în același timp? Cine este cel mai bun pianist?

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe