Home

Wienerberger lansează Porotherm 36,5 TermoPlus, pentru zidărie fără termoizolație suplimentară

Din această lună sectorul construcțiilor din România poate utiliza noua soluție inovatoare de înaltă calitate de la Wienerberger, Porotherm 36,5 TermoPlus. Acesta este un bloc ceramic șlefuit cu inserții de vată minerală bazaltică destinat zidăriilor cu rosturi subțiri, la execuția pereților nestructurali din zidărie.

Zidăria realizată cu Porotherm 36,5 TermoPlus aduce un plus de confort în clădiri și locuințe având cea mai bună performanță termică și prin menținerea temperaturii optime în locuință, indiferent de anotimp și în orice condiții.

Porotherm 36,5 TermoPlus completează gama de produse Porotherm TermoExpert, alături de blocurile ceramice Porotherm 38 STh, Porotherm 30 STh și Porotherm 25-29 Th Light.

Blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus se pot pune în operă utilizând spuma adezivă Porotherm Profi Dryfix sau mortar Porotherm în rost subțire.

Întrucât produsul conferă o transmitanță termică a zidăriei de 0,21 W/m²K, nu mai este nevoie de un sistem de termoizolație suplimentar. Combinația dintre argilă arsă și vată minerală bazaltică asigură o temperatură optimă și calitatea aerului în încăpere. În plus, sistemul de zidărie realizat cu blocul ceramic șlefuit Porotherm 36,5 TermoPlus împreună cu spuma adezivă Porotherm Profi Dryfix sau mortarul în rost subțire, ajută constructorii să execute lucrările mult mai rapid și la temperaturi scazute de până la -5°C.

Porotherm 36,5 TermoPlus este un produs inovator pentru construcții la cel mai înalt nivel, cu multiple avantaje:

• Tehnologie de ultimă generație pentru realizarea zidăriei ceramice;

• Blocurile ceramice cu inserții de vată minerală bazaltică reprezintă o combinație de materiale tradiționale și tehnologii de ultimă generație, soluția finală fiind rezultatul  experienței de peste 195 de ani de inovație al Wienerberger. Îndeplinind cele mai exigente cerințe, blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus permit un timp redus de execuție și o zidărie curată și uscată care asigură caselor un climat sănătos și confortabil, pentru mai multe generații

• Microclimat sănătos pentru locuințe, din cărămidă făcută cu materiale naturale.

• Blocurile ceramice Porothern 36,5 TermoPlus sunt 100% naturale, fiind realizate din argilă și inserții de vată minerală, din rocă vulcanică. Această combinație contribuie la calitatea aerului pentru o viață sănătoasă în locuințe fără mucegai.

• Proprietăți excelente de izolare acustică.

Sistemul de zidărie ceramică realizat cu Porotherm 36,5 TermoPlus are proprietăți excelente de izolare fonică.

Protecție împotriva focului. Blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus sunt încadrate la cea mai bună clasă din punct de vedere al rezistenței împotriva focului, clasa A1.

Utilizare și la temperaturi scăzute. Folosirea spumei adezive Porotherm Profi DRYFIX permite execuția zidăriei mult mai rapid decât în mod tradițional, astfel că sistemul poate fi utilizat chiar și la temperaturi de până la -5 grade C.

Related posts

Karusello story – liKe music, liKe a story, liKe a star

Adina Meyers

DIY: clopotei de vant

Adina Meyers

3 idei simpatice de pus în practică în weekend

Adina Meyers