LifeStyle

Whirlpool lanseaza in Romania cea mai silentioasa masina de spalat rufe cu incarcare superioara

Whirlpool este companie premiata Energy Star, pentru contributia la protectia mediului si eliminarea noxelor generate de consumul casnic.

Whirlpool a adus in Romania noua masina Top Loader Green Generation care, datorita tehnologiei unice ZEN, este cea silentioasa de pe piata, oferind cea mai buna clasa de consum, A++. Avand o capacitate de incarcare de 6kg per spalare si o deschidere ampla a usii de 195 mm, masina de spalat asigura rezultate exceptionale de spalare si pentru cele mai delicate rufe in doar 40cm.

“Odihna este la fel de importanta ca si hrana, lipsa acesteia putand duce la oboseala si chiar performante intelectuale scazute. Pentru odihna si dezvoltarea corespunzatoare a copiilor nostri am inovat tehnologia ZEN, care inseamna mai putine vibratii si evident mai putin zgomot” a declarat Mioara Bolozan, Director Marketing Whirlpool Romania. „Top Loader Green Generation  este practic prima masina de spalat rufe de acest gen cu sistem direct drive, avand un regim de spalare foarte silentios de  numai 51 db, la un program normal cu 1200 rpm ” a mai adaugat ea.

Masina de spalat silentioasa a devenit o necesitate intr-o familie cu copii sau chiar intr-o locuinta situata la bloc. Tehnologia ZEN este o caracteristica exclusiva a masinilor de spalat Whirlpool cu incarcare superioara, asigurand silentiozitate maxima pe parcursul intregului ciclu de spalare. Masinile de spalat ZEN inglobeaza si tehnologia Al 6-lea Simt, care recunoaste marimea fiecarei incarcaturi, ajustand automat detergentul si balsamul si garantand cantitatea corecta de apa.

Datorita dimensiunilor sale reduse, are o latime de numai 40 cm, masina de spalat ZEN ocupa mai putin spatiu pe orizontala. In plus, designul atragator exprimat prin liniile rotunjite o incadreaza perfect in orice incapere, fie ca vorbim de baie, bucatarie sau hol. 

Modelele din gama Top Loader Green Generation  sunt dotate cu un sertar de detergent tratat Microban. Ele includ si afisaj electronic, sistem de distribuire uniforma a incarcaturii, sistem „Eco Ball” pentru eficientizarea consumului de detergent, programare intarziata de pana la 24 de ore si 14 programe de spalare, dintre care 4 speciale: SuperECO, Clean+, Articole Negre, Jeans.

Masina de spalat ZEN utilizeaza cu aproximativ 20% mai putina energie in comparatie cu masinile standard clasa A. Masina cu incarcare superioara este disponibila in magazinele partenerilor Whirlpool, la pretul recomandat de 2400 Ron, tva inclus.

Related posts

„Magic Easter” primul turneu international de baschet pentru juniori din Romania

Adina Meyers

Teatrul Elisabeta te invită la divertisment de calitate!

Adina Meyers

Vacanţă de iarnă în Grindelwald

Adina Meyers