LifeStyle

Week-end-ul discount-urilor de Craciun la Bucureşti Mall

Christmas Discount Weekend inseamna trei zile in care goana dupa cadouri sa fie un prilej de voie buna si incantare. Astfel, intre 14-16 decembrie, marea majoritate a magazinelor vor avea extra discounturi, oferte speciale si promotii, toate pe ritmuri de colinde, si intr-o atmosfera condimentata cu vin fiert si bomboane de ciocolata.

Pasionatii de moda trebuie sa stie ca ii asteptam cu urmatoarele discount-uri la magazinele: Debemhams – 50% discount, Tommy Hilfiger – 15%, Marks&Spencer – 20% discount la articole de iarna, Massini – 20% extradiscount, Lacoste – 25% discount la incaltaminte, Gant  -20% discount la jackete, Depot 96 – 20% discount, Lashez – 40%, Steilman – 30% discount, Golden Point – 10% extradiscount, Andrew`s Tie – 5% la camasi cu pret intreg, Guess – 20%, Springfield – 30%, Lee Cooper – 20%, Bigotti – 20%, ID Sarrieri – 50%, BSB – 30%, Collective – 20%.

Pentru copii avem reduceri la: Picioru`Gras – 50%, Imaginarium – cadou la orice achizitie efecturata, Champion – 50% discount la al doilea produs cumparat, Noriel – 10% extradiscount, Brands for Kids – 20%.

Iubitorii sporturilor de iarna beneficiaza de oferte la Nike: 20% extradiscount si Intersport – 20% extradiscount.

Magazinele de decoratiuni va intampina si ele cu oferte speciale la Sarra Blue si 30% discount la perne si fete de perna la Bam Boo.

Articolele de incaltaminte va vor surpinde cu reduceri de pana la 30% la Lether Point, Bata are 25% discount la toate articolele, Otter – 20% extradiscount, Aldo – 20% extradiscount si Pepper – 10% extradiscount.

Produsele cosmetice  se afla si ele pe lista de discount-uri: The Body Shop -15% discount, Skin 79 – 30% discount, Yves Rocher – 30% discount, Miss Coop – 40% discount, Flormar – 25% discount, Anastasia Beverly Hills – 25% discount.

Bijuteriile sunt preferatele doamnelor, asa ca Oxette a pregatit un discount de 20%, Accesorize – pana la 70% discount, Altinbas – 15% la diamante si 5% la aur, Lasardo – 50%.

Produsele de sanatate  va ofera 25% discount la GNC iar Whittard of Chelsea – 15%

Cei care vor alege unul din serviciile oferite de Gett’s Color Bar beneficiaza de un discount de 60% iar Diamond Car Wash a pregatit discount-uri de pana la 40%.

In plus, in aceasta perioada se desfasoara in Bucuresti Mall o tombola cu multe surprize, pentru cumparaturi de 300 ron fiecare participant avand posibilitatea castigarii unui premiu instant si intrand in cursa pentru o garderoba de 10.000 ron.

Pentru mai multe informatii va asteptam pe pagina de Facebook Bucuresti Mall si pe site-ul Bucuresti Mall.

Articole similare

Fashion cu plante heather

Ion Diamandi

Alegerea culorilor in dormitor

casamea.ro

Cea mai scumpa opera de arta romaneasca intra in expunere publica

comunicat de presa

Lasă un comentariu