UTICAM 2012, prima editie a Targului International de Utilaje si Camioane pentru Constructii din Romania, va avea loc in perioada 25-29 aprilie in Zona Comerciala Baneasa. Constructori, dezvoltatori, retaileri, arhitecti si producatori vin la UTICAM.

Evenimentul de interes national si international reuneste cei mai importanti jucatori din piata utilajelor si camioanelor pentru constructii. Bergerat Monoyeur, reprezentant exclusiv Caterpillar, va prezenta la UTICAM peste 20 de utilaje specializate, dar si utilajele Komatsu vor fi acolo, iar Volvo, Case, Terra Romania si multe alte companii importante din industrie vor defila la Uticam cu ultimele noutati tehnologice.

In cadrul targului vor fi prezentate: camioane pentru constructii, masini pentru prepararea betonului, excavatoare, macarale pe senile, automacarale si multe alte utilaje de constructii intr-un cadru propice tranzactiior avantajoase. Expozantii promit spectacole de exceptie in care personajele principale vor fi chiar utilajele. UTICAM reprezinta un punct de atractie atat pentru antreprenori, cat si pentru cei care doresc sa admire timp de cateva zile cele mai puternice utilaje pentru constructii din Romania.

“UTICAM este un eveniment menit sa prezinte pietei constructiilor noutatile tehnologice aparute din 2008 pana in prezent. In ultimii 3-4 ani, companiile membre ADUC au lipsit de la targurile de specialitate, dar in acest timp producatorii au iesit pe piata cu multe noutati, inovatii si imbunatatiri. Toate acestea vor fi admirate la UTICAM.” a declarat Dl. Petre Babiceanu, presedintele Asociatiei Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii. Asociatia reuneste 19 companii specializate in distributia utilajelor pentru constructii sustinand dezoltarea investitiilor si activitatii economice inca din 2005, anul infiintarii.

O sectiune importanta din Uticam o reprezinta camioanele pentru constructii, categorie in care intalnim exceptionalele marci MAN si Mercedes printre primele confirmari din partea expozantilor. Alaturi de acestea, regasim si companii cu vechime in afacerile pe roti. Autoconstruct este primul exemplu. Compania prezinta la Uticam in premiera nationala doua echipamente de profil: semiremorca basculabila pentru constructii Koegel Trailer, o noutate tehnologica in domeniu avand panouri interschimbabile ce permit reparatii rapide si la o calitate identica cu un vehicul nou si semiremorca pentru transport agabaritic HRD Trailers GmbH. Incheierea unui contract cu Autoconstruct in zilele targului ofera beneficiarilor mai multe avantaje prezentate de catre Directorul Executiv Autoconstruct, Dl. Nicu Gidei: “Un discount special, 3-7%, in functie de valoarea si/sau tipului echipamentului achizitionat si un voucher pentru activitati de service in valoare de 500 EUR, valabil pentru orice operatiune de mentenanta aplicata vehiculului respectiv.

Lista completa a participantilor la Uticam si noutatile prezentate la targ vor fi anuntate in saptamanile urmatoare. Prima editie a Targului de Utilaje si Camioane pentru Constructii are loc in perioada 25 – 29 aprilie si este organizata de Set Events in colaborare cu Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii. 

Baneasa Shopping City sprijina organizarea celui mai mare Targ de Utilaje si Camioane pentru Constructii oferind un spatiu de aproximativ 20.000 de metri patrati pentru expozanti si spatii de parcare pentru vizitatori in incinta Zonei Comerciale Baneasa.

Programul zilnic de vizitare pentru publicul larg in perioada 25-29 aprilie incepe la ora 10:00 si se incheie la ora 17:00, iar taxa de participare este de 10 lei. Pentru informatii suplimentare va rugam sa consultati pagina oficiala a evenimentului: uticam.ro.

Un eveniment organizat de Set Events si A.D.U.C.
Parteneri media: Romania Libera si Casa Mea, Wall-Street, Agenda Constructiilor, Constructiv, Constructii Bursa, Transport Business, 100Construct, Ziua Cargo, Info Constructii, Trafic Media.

Related posts

Hidroizolatia locuintei, o protectie necesara

Adina Meyers

Cum obtii mansarda perfecta pentru orice anotimp

Adina Meyers

Sisteme de izolare si etansare pentu intreaga casa

Adina Meyers