LifeStyle

Vino la Trocathlon sa vinzi sau sa cumperi articole sportive second-hand verificate de specialistii Decathlon!

Pasionatii de sport sunt asteptati in perioada 20 octombrie – 12 noiembrie 2017 sa-si cumpere sau sa-si vanda echipamentele sportive aflate in stare buna, in cadrul celui mai mare targ de articole sportive second-hand din Romania-Trocathlon. Targul se desfasoara la nivel national in toate magazinele Decathlon din Romania, unul dintre principalii retaileri în domeniul produselor pentru sport. Decathlon este un partener sportiv activ pentru toti cei care aleg sa integreze miscarea in stilul lor de viata si isi propune sa faca sportul  accesibil tuturor, oferind preturi mici  permanent pentru produse de calitate.

Prin Trocathlon, Decathlon vine si mai aproape de clientii care isi doresc preturi mici, propunand produse second hand pe care clientii pasionati le pot pune la vanzare sau le pot cumpara, fie pentru ca isi doresc sa descopere un sport fara sa investeasca mult,  fie pentru ca, din grija pentru mediu, isi doresc sa reutilizeze sau sa dea sansa altor clienti sa o faca. Foarte avantajati sunt si parintii, care pot vinde echipamentul sportiv ramas mic al copiilor si il pot valorifica pentru unul nou.

Participarea este gratuita la targul Trocathlon si toti participantii vor beneficia de consilierea permanenta a angajatilor Decathlon.  Vestea buna este ca sunt  acceptate articolele sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon, care sunt in stare buna de functionare.

 Produsele vor fi prezente atat in magazinul fizic, cat si in catalogul online trocathlon.ro, acest lucru reprezentand o serie de beneficii pentru participantii la targ:

  • Produsele vor fi gestionate si adaugate gratuit in catalogul online al targului Decathlon.
  • Cumparatorii vor putea verifica  daca anumite produse sunt in stoc, economisind astfel timpul de deplasare pana la magazin.
  • Cumparatorii din alte orase  vor putea cere livrarea produselor dorite contactand magazinul. Livrarea produselor se va face insa contra cost, catalogul fiind numai un mijloc de prezentare a produselor depozitate si nu un mijloc de comanda online in acest moment.
  • Vanzatorii isi vor vinde mult mai rapid produsele, prin procesul online, si pot impartasi produsele lor din catalog pe retelele de socializare printr-un singur click.

 

  Condiții de vanzare

Conform regulamentului, trebuie aduse in magazin, de catre proprietari, produsele spre vanzare și stabilit un preț impreună cu un specialist Decathlon. Articolele raman în magazin pe toata perioada targului, fiind afisate  in acelasi timp si in catalogul online. Serviciul este gratuit, iar Decathlon nu primeste niciun comision pentru depozitarea sau evaluarea produsului.  Produsul este depozitat în condiții sigure, iar daca se vinde,  clientul este  anunțat și va primi un voucher cu valoarea prețului de vanzare. In ultima zi de Trocathlon, valoarea produselor ramase nevandute este redusa cu 20%. Daca nu se vand, produsele pot fi luate înapoi sau pot fi donate de catre magazin unei asociații caritabile. 

 Vanzarea produselor din cadrul targului va fi facilitata de promovarea și popularitatea de care se bucura intreg evenimentul, siguranța utilizarii acestui sistem fiind deja cunoscuta  in randul clienților. 

 Toate condițiile de vanzare sau cumparare sunt explicate în detaliu pe site-ul  http://www.decathlon.ro/c/84-trocathlon, dar si in catalogul online :http://trocathlon.ro/

   Condiții de cumparare

 Cei care isi vor vinde produsele in cadrul targului, vor primi un voucher echivalent cu pretul de vanzare (stabilit de proprietarul echipamentului sportiv) cu ajutorul caruia se va putea achizitiona un produs nou, marca Decathlon. Cu voucherul primit, va putea fi acoperită întreaga sau o parte din valoarea produsului nou dorit . Voucherul va fi valabil 6 luni si poate fi utilizat de mai multe ori, pana la epuizarea sumei.

Avantajati sunt si clientii care cumpara produsele de la Trocathlon ! Acestia beneficiaza nu numai   de preturi foarte mici, dar si de consiliere de specialitate la  cumpararea lor. Achiziționarea produselor se face la prețul cerut de vanzator, fara niciun comision.  In plus, pentru ca siguranta clientilor este ceea ce diferentiaza acest targ unic de alti competitori de pe piata de second-hand, acestia beneficiaza de 1 revizie gratuita ! Cei care detin un card de fidelitate Decathlon vor beneficia de o revizie gratuita, valabila timp de un an de la cumpararea produselor Trocathlon, numai pentru schiuri si biciclete.

Decathlon organizeaza de doua ori pe an targul Trocathlon destinat expunerii de articole și echipamente sportive utilizate și vanzarii acestora, si este deja PERMANENT  in 2 din magazinele Deacathlon : Craiova si Sibiu, pentru a fi mai aproape de clientii sportivi care si-au dorit acest targ tot timpul anului . Mai multe detalii despre targ și regulamentul acestuia sunt disponibile la adresa:

http://www.decathlon.ro/c/84-trocathlon   sau

https://www.youtube.com/watch?v=3JwfF6LG-Zc

Related posts

Rețetă Zaalouk: salată marocană de vinete și roșii

Adina Meyers

Studioul inSIGN a fost nominalizat cu 9 proiecte la concursul Elle Decoration Romanian Design Awards 2019

Adina Meyers

Clean&lean advertising pentru piata constructiilor din Romania

Adina Meyers