LifeStyle

Vinde-ți casa într-o săptămână! Află care sunt trucurile

Dacă te-ai hotărât să faci un upgrade și să te muți din casa în care locuiești acum într-una mai spațioasă, cu siguranță ești interesat să vinzi cât mai repede. Există o serie de trucuri, inventate de agenții imobiliari și duse la un alt nivel de cei cu o imaginație bogată pe care ar trebui să le aplici și tu dacă vrei să găsești un alt proprietar pentru imobilul tău în mai puțin de o săptămână. Piața vânzărilor de case este una în continuă transformare, de aceea e bine să poți oferi ceva în plus față de cei care reprezintă concurența ta. Am pregătit câteva idei pe care să le pui în practică foarte ușor și cu un buget minim, astfel încât oferta ta să nu treacă neobservată de cei care caută să cumpere cât mai repede un imobil. Iată care sunt acestea!

 

Curățenia

Deși nu întotdeauna ținem cont de asta, subconștientul nostru este foarte atent la detalii, pe care nu numai că le observă, dar le și înmagazinează. Până la urmă, așa au fost inventate reclamele. La fel vor fi și potențialii tăi clienți, care vor observa toate amănuntele pe care tu ai putea să le scapi din vedere. Parchetul pătat, pereții cu urme, praful de pe mobilier sau dezordinea din dormitor, toate acestea vor fi vizibile pentru cineva care intră pentru prima dată într-o casă. De aceea, e bine ca înainte să începi să programezi vizite, să apelezi la serviciile unei firme specializate în curățenie. Poți fi sigur că angajații acesteia se vor preocupa de igienizarea în profunzime a tuturor pieselor de mobilier, dar și a suprafețelor dintre plăcile de gresie ori faianță sau alte zone pe care le-am putea omite. În afară de curățenia propriu-zisă, întreaga locuință pe care o scoți la vânzare va avea un miros proaspăt, de care cei care o vor vizita se vor îndrăgosti!

 

Confortul

 

Un alt detaliu pe care îl percepem cu toții în subconștient este nivelul de confort dintr-o anumită încăpere. Un pat mare, așternut de curând cu lenjerie albă, așezată la dungă, și plin de perne pufoase nu te poate duce decât cu gândul la un somn odihnitor, după care toată lumea tânjește. E bine să folosești și acest fapt în favoarea ta. Cum poți face asta? E simplu! Cumpără un set nou de prosoape care se asortează cu culorile din baie și așează-le în zone strategice, cum ar fi lângă chiuvetă, pe marginea căzii sau pe un dulap. Cine nu iubește un duș fierbinte, după o zi solicitantă la birou? Sau pune o perdea de baie nouă la cadă în culori vesele și întreaga încăpere va căpăta un suflu nou.

Dacă vrei să duci ideea de confort la un alt nivel, îți sugerăm să așezi pe masă un set de farfurii și un buchet de flori proaspete, pentru ca cei care vin să vizioneze locuința să se imagineze deja luând cina cu cei dragi. Mai mult decât atât, poți pune ceva dulce la cuptor înainte să sosească potențialii clienți, ca să împrăștii în toată casa miros de prăjituri, irezistibil pentru cei mai mulți.

Personalitatea

 

Fiecare casă are o amprentă pusă de locatarii acesteia, în concordanță cu personalitatea lor. Însă cei care sunt interesați să o cumpere nu vor să vadă cum ești tu, ci vor să se regăsească ei înșiși în încăperile pe care le prezinți. De aceea, e bine să ascunzi ramele cu pozele de familie atunci când ai vizionări. Astfel, potențialii cumpărători au mai multe șanse de a se regăsi în peisaj decât dacă ți-ar cunoaște toate rudele imediat ce au pășit în casă. Mare atenție, însă! Dacă faci acest lucru, nu lăsa, sub nicio formă, ramele goale! Asta îi va duce cu gândul la singurătate și nu vrei să fie acesta sentimentul cu care vor pleca din casa ta!

 

Folosind aceste trucuri, alături de explicațiile cerute de potențialii clienți care vin la vizionare, îți înmulțești semnificativ șansele de a vinde proprietatea în mai puțin de o săptămână!

Related posts

Importanța igienei în industria alimentară

Adina Meyers

6 idei care te vor ajuta să respiri un aer mai proaspăt în locuință

Adina Meyers

Tort crocant cu crema de castane si pere

Adina Meyers