Atunci când s-au relocat cu toată familia de la Galaţi la Bucureşti, proprietarii acestei case au căutat să achiziţioneze o locuinţă gata construită, în zona istorică a oraşului. Au fost fermecaţi însă de o proprietate care oferea nu doar un teren generos cu vedere spre Tâmpa, ci şi o casă grandioasă, cu multe camere.

Originari din Galați, proprietarii – un cuplu tânăr, cu doi copii de 9 și 11 ani − s-au relocat, în urmă cu trei ani, din orașul lor natal în Brașov. Deoarece intenționau să se mute cât mai repede, au dorit să cumpere o casă gata construită, dar care să le ofere tot confortul. Voiau neapărat ceva în centru sau pe Drumul Poienii, dar, după vizionarea mai multor proprietăți, și-au dat seama că terenurile erau foarte mici și înghesuite.

La recomandarea unui prieten, au mers să vadă o proprietate în zona Tractorul, deși locul nu se număra printre cele preferate de ei. A fost „dragoste la prima vedere”, locuinţa îndeplinind toate criteriile (mai puțin zona): teren mare și plan, cu vedere spre Tâmpa, interior spațios, cu multe camere, garaj pentru trei mașini și cramă, apropierea de zona comercială, acces facil către centru, bazin de înot și patinoar în apropiere, foarte importante pentru cei doi copii etc.

În plus, imobilul ridicat în 2009 se vindea la cheie, mobilat și utilat, fiind disponibil imediat. Nu au mai stat deloc pe gânduri și l-au achiziționat.

Vila, dispusă pe patru niveluri (D + P + E + M), este construită din cărămidă, pe diafragme din beton. Demisolul este cochet, amenajat sub forma unei crame, cu baie proprie. La parter se află un garaj pentru trei mașini, cu acces direct din casă, bucătăria cu dining, livingul deschis, un birou, două grupuri sanitare și spațiul tehnic. La etaj se găsesc două dormitoare deservite de o baie și un master bedroom cu baie și dressing proprii. Mansarda, gândită ca spațiu de relaxare, este de tip open-space, având totodată un dormitor pentru oaspeți prevăzut cu baie și dressing.

Detalii tehnice

Niveluri: 4 (D + P + E + M)

Număr camere: 7        

Suprafață locuință: 650 mp

Suprafață teren: 1.300 mp

Anul construirii: 2009

Casa este de vânzare prin intermediul agenției imobiliare Coldwell Banker Alpin, persoană de contact: Răzvan Calița, tel.: 0730.177.207, www.cbimobiliare.ro

Autor: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

Related posts

Neoclasicism franțuzesc în mijlocul Bucureștiului

Adina Meyers

10 case la inaltime

Adina Meyers

Becurile inteligente sunt o investitie care merita atentia ta?

Adina Meyers