LifeStyle

Usile glisante circulare Eclisse –

Creativitatea nu are limite, iar de acum arhitectii se pot juca si mai mult cu formele, liniile şi geometria interioara a cladirilor, avand mai multa libertate de personalizare a spatiilor.

Gratie sistemului pentru glisarea usilor curbe, inovatie oferita de compania italiana Eclisse, specialistii pot raspunde si celor mai exigente solicitari in materie de amenajare, remodelare si compartimentare la interior.

Sistemul Circular Unico propus de Eclisse Italia, unul dintre principalii producatori europeni de sisteme metalice pentru glisarea usilor, transforma spatiul traditional intr-un ambient unic, elegant si spectaculos. Eclisse Circular Unico, versiune gips-carton, are avantajul de a fi un sistem fiabil, durabil, original si foarte practic, reusind sa maximizeze suprafetele utile. Usile curbe sunt disponibile in sapte esente brute: nuc tanganika, mahon, fag, gorun, nuc inchis, cires si wengè.

Potrivit datelor tehnice, usa curba glisanta are o grosime de 40 mm, fiind constituita dintr-un cadru portant din brad, dotat cu structura interna celulara, fiind supusa unui tratament anti-mucegai. Usa are pervazuri plate si tocuri de grosimea de 125 mm, iar la comanda pot fi realizate si structuri ce depasesc masura si raza standard. 

In cazul in care compartimentul intern are o latime de 54 de mm, grosimea panoului de usa nu va depaşi 40 mm, inclusiv cu elementele aplicate. De asemenea, greutatea standard admisa de sistemul pentru glisare, la echiparea cu usi, este de 80 de kg. In cazul usilor de 120 kg, sistemul este disponibil la cererea clinţilor. In plus, beneficiarul trebuie sa precizeze directia de deschidere a usii – stanga sau dreapta – dar si raza de curbura.

Pentru cei ce cauta insa o solutie arhitectonica mult mai eleganta si care sa ofere mult mai multa libertate de creatie, Eclisse propune Circular Estensione: sistemul care permite culisarea in oglinda a doua usi curbe simetrice, respectiv o usa culiseaza catre stanga si una catre dreapta. Cu sistemul Eclisse Circular Estensione, versiune gips-carton, orice spatiu lipsit de identitate, devine special, rafinat, sofisticat.

Related posts

5 tipuri de jocuri de noroc din mediul online

Adina Meyers

Honeysuckle (roz caprifoi), culoarea captivantă menită să ne ridice moralul

Adina Meyers

Gatesti simplu si creativ, cu Philips

Adina Meyers