Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Un decor romantic, un decor ca in filme

Iti plac filmele? Mai ales cele vechi? Atunci cu siguranta esti o persoana romantica. Daca te gandesti sa iti amenajezi sau sa iti reamenajezi locuinta, de ce sa nu folosesti ca sursa de inspiratie pasiunea pentru cinematografie?

Ce poate fi romantic? Culorile calde, rosul, rozul sau variantele estivale: albastrul, turcoazul si verdele, asociate cu albul. Paturile cu baldachin, infasurate in valuri transparente. Mobila veche, Art Nouveau sau Art Deco, arata foarte romantic. Mobila alba, din lemn masiv, inveselita de cuverturi colorate.

Cuferele, sezlongurile, balansoarele. Semineele, vechi sau noi. Usile masive, podeaua veche, ce scartaie ori de cate ori trecem peste scandura aceea nu prea bine asezata la locul ei. Casele taranesti, de paianta, vopsite in alb si cu ferestre sau usi albastre.

Tigla veche, nu cea noua. Lavoarele smaltuite, ceramica in patratele mici, albe si negre.

Tamplaria din lemn masiv, nu din PVC. Lampile, veiozele, lumanarile, sfesnicele cu multe brate. Acea lumina care lumineaza jumatatea de jos a camerei.

Exista atatea moduri în care poti fi romantic! Trebuie doar sa iti asculti sentimentele.

Sursa foto: www.pinterest.com

Related posts

Cele mai frumoase gradini de inspiratie internationala

Adina Meyers

Idei de decorare pentru grădina ta

Adina Meyers

Terasa deasupra orasului

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe