Calatorii LifeStyle

Trucuri și soluții eficiente pentru întreținerea unui hotel

Indiferent de dimensiunea, specificul sau modul de funcționare al unui spațiu hotelier, acesta trebuie să fie dezinfectat și curățat în permanență. Pentru că reputația unui hotel și sănătatea oaspeților lui depind în mod direct de gradul de curățenie și igienă ale acestuia, este esențial ca toate spațiile lui să fie mențiute la cele mai înalte standarde.

Curățenia este extrem de importantă și este întotdeauna apreciată și recunoscută de: clienți, pentru starea generală a hotelului, calitate și curățenie; personal, care va respecta astfel instrumentul de lucru și rigurozitatea conducerii; și de legislator, în ceea ce privește siguranța localurilor care primesc oaspeți.

Pentru că industria hotelieră are un rol important, exigenţele serviciilor oferite este în continuă creştere, iar unul dintre cele mai importante aspecte pentru îngrijarea hotelurilor este reprezentat de curăţenie. Industria ospitalităţii este într-o permanentă schimbare, care necesită servicii de curăţenie la standarde înalte pentru satisfacerea clienţilor şi a pretenţiilor din ce în ce mai crescute ale acestora. Mai mult decât atât, aparatura folosită trebuie să fie de ultimă generație și de cea mai înaltă calitate, astfel încât să se ridice întotdeauna la nivelul așteptările clienților.

Pentru spațiile toaletelor din camerele de hotel, dar și din zona de restaurant, cele mai potrivite produse sunt dispenserele și dozatoarele profesionale. Acestea oferă soluții complete și vin într-o gamă extrem de variată, dispensere pentru: hârtie igienică, prosoape din hârtie, servețele de masă, pentru pungulițe de igienă feminină, dozatoare de săpun lichid și dezinfectant și dispensere pentru odorizante ambientale. Mai mult decât atât, pentru spațiile hoteliere sunt recomandate și uscătoarele profesionale de ultimă generație pentru păr și pentru mâini.

Realizarea unei curățenii exemplare în camerele de hotel este un proces extrem de important, în special în perioadele cele mai aglomerate, când oaspeții vin și pleacă. De aceea, angajații trebuie să efectueze o curățenie cât mai temeinică, chiar dacă timpul pe care îl au la dispoziție este foarte scurt. În ceea ce privește soluțiile de curățare utilizate, cel mai recomandat este să fie folosite produse special create pentru anumite suprafețe, care nu atacă lemnul sau faianța, deteriorându-le. De aceea, folosirea detergenților profesionali este cea mai eficientă și rapidă soluție. Aceștia vin într-o gamă extrem de variată și sunt dedicate mai multor tipuri de necesități, precum detergenți pentru vase, bucătărie, pardoseli, geamuri, mobilă, suprafețe, toalete, covoare și tapițerii, rufe și țesături, balsam pentru rufe și soluții anticalcar.

În plus, pentru o curățenie cât mai amănunțită, suprafețele trebuie aspirate cu mare atenție cu aspiratoare profesionale și mașini pentru curățenie. Echipamentele de curățenie sunt moderne și au o eficiență ridicată. Acestea sunt special concepute pentru a fi manevrate cu ușurință și pentru a simplifica întregul proces de curățenie. Aspiratoarele profesionale ajută la menținerea unui mediu sănătos, prin aspirarea în profunzime a suprafețelor și covoarelor, eliminând astfel mediul propice dezvoltării acarienilor.

Majoritatea persoanelor care îşi petrec vacanţele în hoteluri consideră că cel mai important factor pentru alegerea unui hotel este curăţenia. Serviciile oferite sunt de asemenea esențiale, însă nimic nu este mai frumos decât o cameră aranjată, o baie curată, prosoape albe și spații luminoase, care strălucesc de curățenie.

 

 

 

Related posts

(P) Elvila schimba locatia magazinului din Oradea

Adina Meyers

Marinarea, mai simplă că niciodată

Adina Meyers

Unele plante te pot ajuta sa tii la distanta tantarii

Adina Meyers