Da, se poate sa iti amenajezi locuinta si fara sa cheltui o avere. De exemplu, pentru a te putea bucura de dormitorul mult visat este suficient sa apelezi la cateva trucuri.

Patul este piesa principala a unei astfel de incaperi. Nu este nevoie sa renunti la modelul preferat doar pentru ca este mai scump. Incearca sa gasesti un pat destul de mare, asemenea celor din visele tale, dar fabricat din pal, un produs mult mai ieftin si accesibil pentru buzunarul oricui. Daca inca visezi la anii copilariei, poti incerca ceva mai indraznet, accesorizandu-ti dormitorul cu un pat desprins parca din povesti, confectionandu-ti chiar tu baldachinul.

Cele doua noptiere, asezate intr-o parte si cealalta a patului, vor putea fi realizate din acelasi material.

Pentru un plus de romantism si pentru marirea gradului de intimitate nu uita sa amplasezi in incapere un candelabru cu o lumina ambientala calda, dar si cateva lumanari.

Perdelele si draperiile sunt accesorii indispensabile in orice dormitor. Alese cu grija astfel incat sa se potriveasca cu nuantele de culori ce se regasesc in piesele de mobilier, acestea iti vor readuce o mare parte din caldura caminului de altadata. In cazul in care ofertele din magazinele de profil sunt prea costisitoare pentru tine, nu ezita sa cercetezi si produsele de pe tarabele din bazare sau targuri vintage. De regula, ofertele sunt destul de largi, iar preturile nu foarte ridicate.

Covorul este un accesoriu la fel de important, insa nu foarte scump daca facem referire la valoarea pieselor de mobilier.

Indiferent de modul in care alegi sa iti decorezi dormitorul va trebui sa tii cont ca acesta trebuie sa fie un spatiu aerisit si luminos. 

Speram ca imaginile din galeria foto sa te ajute sa gasesti solutia potrivita pentru tine!

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Cum sa alegi cele mai confortabile canapele

Adina Meyers

Eficientizarea spatiului in casele mici

Adina Meyers

Atmosfera de sarbatoare in 5 pasi

Adina Meyers