Practic

Trucuri pentru a avea mereu ordine în hol

Chiar dacă holul este „cartea noastră de vizită”, totuși, cei mai mulți dintre noi nu reușim să menținem pentru mult timp ordinea în zona de intrare.

Orice familie obișnuită își lasă în holul de la intrare pantofii, gențile, hainele și multe alte accesorii, unele dintre ele cu folosință ocazională. Graba, dezorganizarea și lipsa unor spații de depozitare corespunzătoare contribuie la supraaglomerarea holului.

Cum poți rezolva problema dezordinii? Răspunsul: prin găsirea unui loc pentru fiecare obiect. Un prim pas în acest sens este să achiziționezi un ansamblu compus din următoarele piese de mobilier: cuier pentru genți și pălării, rafturi pentru haine, oglindă, pantofar și cât mai multe sertare pentru depozitarea accesoriilor (mănuși, fulare, umbrele etc.).

De asemenea, foarte practice sunt cutiile cu compartimente pentru scrisori, pixuri, chei și coșurile din răchită, perfecte pentru ziare sau reviste. Și pentru încălțămintea adunată în fața ușii îți oferim o soluție: aranjeaz-o într-un pantofar, în funcție de anotimp și de frecvența cu care o utilizezi. Nu în ultimul rând, îți sugerăm să păstrezi în hol doar lucrurile pe care le folosești des. 

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Dormitor de student cu design relaxant

Adina Meyers

Sarea amară și beneficiile ei surprinzătoare

Adina Meyers

Idei de amenajare a bucătăriei

Adina Meyers