LifeStyle

TROCAL InnoNova, noua generatie de profiluri fara plumb

Ce inseamna profilurile Trocal InnoNova 70.A5?

1. Sistem de profiluri cu 5 compartimente cu o adancime de montaj de 70 mm.

2. Structura optimizata a ramelor oarbe si a canatului. Dimensiune redusa gratie rotunjirilor discrete si a canturilor oblice. Garnitura opritoare ascunsa permite realizarea unui contur putin pronuntat.

3. Profilurile canatului sunt disponibile deplasat in varianta de design „classic“ sau deplasat partial „elegance“ si „contur“.

4. Aspect atractiv gratie ramei de geam taiate in colt – executie clasica, inclinata la varianta „classic“ si arcuita la „elegance“.

5. Garnituri moderne adaptate din punct de vedere al coloritului cu o suprafata vizibila redusa la minim.

6. Sistem de profiluri cu constructie complexa cu doua garnituri opritoare cu elasticitate remanenta, moderne si un gol al spatiului de fereastra neted economic. Îmbinarile verificate la nivelul sistemului si vitrificarile variate pot fi realizate in diferite variante de executie.

7. Rigiditatea proprie ridicata a profilurilor ca urmare a dispunerii unice in X a puntilor TROCAL reprezinta elemente caracteristice pentru aceasta constructie si asigura rezistenta indelungata a ferestrelor TROCAL.

8. Evacuarea apei si aerisirea controlata gratie compartimentelor preliminare dispuse in ramele oarbe si in cadrul cercevelei ferestrei. Elementele de rigidizare din otel se afla in zona protejata impotriva coroziunii.

9. Profilurile cu 5 compartimente cu o adancime de constructie de 70 mm permit caracteristici termoizolante remarcabile conform prevederilor din noul regulament referitor la reducerea consumului de energie EnEV.

10. Posibilitate de realizare a unor vitrificari sau panouri pana la 40 mm fara profiluri suplimentare. Si in cazul unor vitrificari cu greutate ridicata, fara indoirea profilurilor pentru canat.

11. Tehnologia de executie a feroneriei insurubata prin trei folii de PVC garanteaza o fixare optima si asigura o rezistenta deosebita la rupere in special la nivelul lagarului de colt si al lagarului tip foarfece.

12. Nivel foarte ridicat de siguranta impotriva patrunderii prin efractie fara insurubarea suplimentara a unui element metalic de rigidizare.

13. Transferarea fara probleme si directa a tuturor fortelor exterioare la nivelul corpului de cladire. Garantarea capacitatii de utilizare si in cazul unor suprafete vitrate extinse cu latimi reduse vizual.

14. Montare facila, corespunzatoare, prin executia a variabila a functiei de prindere cu cleme la nivelul ramelor oarbe. Programul de profiluri suplimentare si auxiliare TROCAL ofera in mod suplimentar o varietate ridicata de optiuni. Realizarea orificiilor de fixare a diblurilor este posibila prin intermediul unor compartimente separate de montaj.

Related posts

Salteaua Pikolin – Confort de 5 stele pentru un somn odihnitor

Adina Meyers

MENATWORK un furnizor la 360 grade !

Adina Meyers

O rețetă simplă și delicioasă – mâncare de prune uscate

Adina Meyers