LifeStyle

Trapa de acces gratuita la cumpararea acoperisului Monterrey de la Ruukki

Promotia este valabila in perioada 10 Octombrie  – 15 Noiembrie 2010, prin reteaua de distribuitori Ruukki

Bucuresti, 06 octombrie 2010- Ruukki Romania ofera gratuit o trapa de acces pe acoperis, in valoare de 80 EUR, la achizitionarea unui sistem complet de acoperis cu profile din tabla Monterrey, cel mai popular sistem de acoperis de la Ruukki. Un sistem complet include profilele de tabla Monterrey, coama semirotunda, accesorii de inchidere si sistemul de evacuare a apelor pluviale.

„Pe o perioada de cinci saptamani Ruukki Romania ofera acces gratuit la acoperis clientilor care achizitioneaza un sistem complet de acoperis cu profile de tabla Monterrey”, a declarat Zoltan Szoke, Business Unit Manager Ruukki Romania & Bulgaria.

„Clientii nostri pot avea astfel un acoperis premium din otel finlandez galvanizat, cu protectie multistrat pe ambele fete, alaturi de care vor primi cadou o trapa de acces pe acoperis, direct de la Ruukki. Nu trebuie decat sa completeze formularul pe care il primesc la achizitie si vor primi prin curier de la noi accesoriul care completeaza acoperisul, cu o garantie extinsa de pana la 50 de ani”, a mai adaugat aceasta.

Ruukki Monterrey este un profil cu inaltime mica si se incadreaza perfect unei game largi de stiluri arhitecturale. Acoperisul din tabla de otel este usor si durabil, etanseazã perfect si este disponibil cu trei sisteme de straturi de protectie diferite: Purex, Pural Matt sau Poliester. Profilul Monterrey este folosit atat pentru acoperisul constructiilor noi, cat si pentru renovarea acoperisurilor vechi, acolo unde starea structurii de rezistenta a acoperisului sau a intregii cladiri nu permite utilizarea produselor cu greutate proprie mare.

Acoperisul Monterrey, care propune o tabla de 0,5 mm, este usor, nu solicita structura de rezistenta a cladirii, se monteaza rapid si permite un grad ridicat de personalizare la fiecare proiect, pentru ca lungimea profilelor poate varia in functie de necesitati.

Clientii pot regasi informatii despre campanie atat la punctele de vanzare ale partenerilor, cat si in mediul online.

 

Related posts

Baneasa Shopping City da startul campaniei de Paste

Adina Meyers

Amenajări interioare: artificii de decor pentru un plus de stil – FOTO

Adina Meyers

Feng Shui sau modul in care iti poti organiza armonios locuinta

Adina Meyers