Amenajare baie

Transformă-ți baia într-un spațiu ideal pentru relaxare cu ajutorul elementelor potrivite!

Transformarea băii într-un spațiu ideal pentru relaxare se poate realiza simplu, cu ajutorul elementelor potrivite. Dacă știi să alegi acele elemente de design aparte și de calitate, misiunea ta se va simplifica semnificativ.

Alege o cadă freestanding

O cadă freestanding poate fi un element central de mare impact vizual. Aceste căzi nu doar că arată superb și adaugă un aer sofisticat băii, dar oferă și o experiență de relaxare totală.

Poți opta pentru modele ergonomice, care urmează contururile corpului, pentru un confort la cele mai înalte cote. 

Din fericire, există căzi de baie freestanding de diferite forme, potrivite pentru a fi integrate armonios în toate tipurile de design interior pe care ți le dorești și care-ți transmit un sentiment de pace și relaxare.

Ține cont de faptul că plasarea unei căzi freestanding în mijlocul băii sau lângă o fereastră poate oferi un design modern băii, fără să ai nevoie de alte elemente pe care să le evidențiezi.

Fii atent la organizare

Organizarea corectă a băii este o condiție esențială pentru ca spațiul să arate armonios și, prin urmare, să te facă să te simți bine. Folosește coșuri și cutii pentru a păstra toate produsele de îngrijire personală la locul lor, fără să fie expuse la vedere.

Dulapurile suspendate și rafturile deschise sunt soluții excelente pentru a menține ordinea fără a încărca vizual spațiul. Astfel, organizarea eficientă îți permite să ai totul la îndemână fără a crea dezordine.

Optează pentru lumina adecvată

 Iluminarea adecvată poate transforma complet atmosfera unei băi. Alege corpuri de iluminat care oferă o lumină caldă și difuză, ideală pentru relaxare.

Spoturile reglabile și lămpile de perete cu intensitate variabilă sunt excelente pentru a crea diferite ambianțe în funcție de starea ta de spirit sau de necesități. De asemenea, poți adăuga lumânări parfumate pentru o iluminare blândă și un miros plăcut.

Definește designul băii cu plante de interior, accesorii și oglinzi

Plantele de interior sunt un alt element care poate aduce un plus de relaxare în baie. Ele nu doar că îmbunătățesc calitatea aerului, dar adaugă și un element de natură și prospețime. Plantele precum ferigile, aloe vera sau orhideele sunt ideale pentru băile cu umiditate ridicată și lumină naturală.

În continuare, selectează cu grijă accesoriile și decorațiunile. Optează pentru accesorii care completează designul băii și adaugă o notă personală. Coșurile de rufe elegante, suporturile pentru prosoape cromate sau detaliile din lemn pot adăuga un plus de stil și funcționalitate.

Totodată, oglinzile mari și bine poziționate pot adăuga senzația de spațiu și luminozitate. În plus, oglinzile cu iluminare LED integrată sunt extrem de practice și oferă o iluminare perfectă pentru machiaj sau bărbierit.

Integrează un sistem audio în baie

Integrarea unui sistem audio discret poate îmbunătăți considerabil experiența de relaxare. Ascultarea muzicii preferate sau a sunetelor naturii în timp ce faci baie poate transforma complet această experiență banală. Există difuzoare waterproof și sisteme audio integrate special concepute pentru băi, pe care le poți folosi pentru a te calma și a te bucura de câteva clipe de liniște în spațiul tău intim.

Optează pentru încălzire în pardoseală

Pentru un plus de confort, ia în considerare și instalarea unui sistem de încălzire în pardoseală. Nimic nu este mai plăcut decât să ieși din cadă sau duș și să simți căldura plăcută sub picioare. Acest sistem nu doar că adaugă confort, dar contribuie și la menținerea unei temperaturi constante în baie.

Astfel, transformarea băii într-un spațiu ideal pentru relaxare se dovedește a fi o cerință simplu de îndeplinit, dacă pui în aplicare aceste recomandări și optezi pentru o cadă freestanding! O astfel de alegere nu mai are nevoie de alte elemente de design ajutătoare, fiind o piesă de rezistență în sine!

Related posts

Cum alegi cea mai bună chiuvetă pentru baie

Adina Meyers

Si copii merita o baie a lor

Adina Meyers

Igienă și prevenție cu produsele profesionale Tork

Adina Meyers